Robert Downey Jr.: Η δήλωση στις Χρυσές Σφαίρες που σόκαρε

12:31 8/1/2024 - Πηγή: InStyle

Ο Robert Downey Jr. προκάλεσε θύελλα στα social media μετά τη δήλωση που έκανε κατά την ευχαριστήρια ομιλία του στην παραλαβή του βραβείου του.

O σταρ κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα Καλύτερου Β’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του ως Lewis Strauss στην ταινία Oppenheimer. Ανεβαίνοντας στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο του, προχώρησε σε μία δήλωση που σόκαρε τους χρήστες των social

media. “Πήρα έναν β-αναστολέα, οπότε αυτό θα είναι παιχνιδάκι”, είπε ο Robert Downey Jr. αναφερόμενος σε φάρμακο, που λένε ότι μειώνει το άγχος.

Speech-nya pic.twitter.com/rXExBntpMz

— Habis Nonton Film (@HabisNontonFilm) January 8, 2024

Οι β-αναστολείς είναι μια κατηγορία φαρμάκων που χρησιμοποιούνται κυρίως για τη διαχείριση μη φυσιολογικών καρδιακών ρυθμών (αρρυθμία). Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τη θεραπεία του άγχους σε καταστάσεις, όπως το άγχος της σκηνής.

Η δήλωσή του, όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις από τους θαυμαστές του. Κάποιοι σχολίασαν ότι έτσι έγινε πιο κατανοητός και άλλοι να ανησυχούν για το ιστορικό του με την κατάχρηση ουσιών στο παρελθόν.

Golden Globe winner 2024 , Robert Downey jr pic.twitter.com/MFj3OYeBcn

— RDJ’S DUCKLINGS COLLECTION (@rdjpicsvault) January 8, 2024 Τα σχόλια των θαυμαστών

“Ακριβώς όπως ο Robert Downey Jr, παίρνω κι εγώ έναν β-αναστολέα πριν από κάθε είδους δημόσια ομιλία” έγραψε ένας, ενώ άλλος σχολίασε: “Ο Robert Downey Jr. είναι τόσο αληθινός που λέει ότι παίρνει β-αποκλειστές γιατί κι εγώ τους παίρνω και θα τους έπαιρνα για μια τέτοια στιγμή”.

“Ο RDJ που πήρε β-αναστολέα πριν από τις Χρυσές Σφαίρες με κάνει να ταυτίζομαι, γιατί κι εγώ αγχώνομαι απίστευτα πριν ακούσω οποιαδήποτε είδηση” επεσήμανε ένας άλλος.

Ένας χρήστης επαίνεσε τον Downey που είναι “αληθινός”, ενώ ένας άλλος είπε ότι τον έκανε “να θέλει να δοκιμάσει τους β-αναστολείς”.

Cillian Murphy and Robert Downey Jr. backstage at the #GoldenGlobes pic.twitter.com/4ZHycUJYm3

— Mekhi Turner (@mekhiturner) January 8, 2024

Ένας χρήστης σημείωσε ότι το σχόλιο του Downey ήταν προσπάθεια να “καρφώσει” τον παρουσιαστή της βραδιάς, Jo Koy. “Η ανάθεση των καθηκόντων του οικοδεσπότη στον Robert Downey Jr. με β-αναστολείς φαίνεται ότι θα ήταν μια βελτίωση σε αυτό το σημείο”, είπε ο χρήστης.

Ορισμένοι χρήστες εξέφρασαν την ανησυχία τους για τον Downey μετά το σχόλιο, με έναν να λέει: “Ο Robert Downey, Jr αστειεύεται με τη χρήση ναρκωτικών. Τέλος πάντων”.

Ένας άλλος είπε: “Χα χα, β-αναστολέας. Σίγουρα ο Robert Downey Jr.“, ενώ ένας άλλος είπε ότι “παίρνει ακόμη ναρκωτικά”.

Keywords
Τυχαία Θέματα