Robert De Niro: Μπαμπάς για τα… εύκολα στα 80 του

O Robert De Niro έγινε πατέρας για έβδομη φορά πριν από λίγους μήνες και σίγουρα, στα 80 του δεν έχει το κουράγιο να αφοσιωθεί πλήρως στην ανατροφή της κορούλας του αν και λατρεύει να ασχολείται μαζί της.

Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι “δεν αναλαμβάνει τα δύσκολα” όσον αφορά στην ανατροφή της Gia, που είναι μόλις έξι μηνών, και το αφήνει στη σύντροφό του.

Ο θρύλος του Χόλιγουντ και η 45χρονη Tiffany Chen, καλωσόρισαν

στον κόσμο το κοριτσάκι τους, τον Απρίλιο και έτσι ο De Niro έγινε πατέρας για έβδομη φορά. Ο σταρ ομολόγησε ότι η Tiffany κάνει τα περισσότερα για την ανατροφή της μικρούλας τους ενώ παράλληλα έχουν και βοήθεια για τη φροντίδα του μωρού τους.

At 80, Hollywood star shines brighter than ever! A new father, starring in a Scorsese film, and not shying away from speaking out against Trump. Truly unstoppable! #AgeIsJustANumber #HollywoodLegend https://t.co/dcavKYEbVO

— LiberHistoriea (@LiberHistoriea) October 15, 2023

Όπως είπε στον Guardian, “το να κάνεις παιδιά δεν γίνεται ευκολότερο. Είναι αυτό που είναι. Είναι εντάξει. Θέλω να πω, δεν κάνω εγώ τα δύσκολα, είμαι εκεί, υποστηρίζω τη σύντροφό μου. Αλλά εκείνη κάνει τη δουλειά. Και έχουμε βοήθεια, η οποία είναι πολύ σημαντική.“

Ο Robert De Niro είπε ότι ακόμη απολαμβάνει την πατρότητα, σημειώνοντας: “[Απολαμβάνω] τα πάντα! Με ένα μωρό είναι διαφορετικά από ό,τι με τον 11χρονο γιο μου. Τα ενήλικα παιδιά μου. Τα εγγόνια μου. Είναι όλα διαφορετικά … Δεν μιλάω στα ενήλικα παιδιά με τον τρόπο που μιλάω στο μωρό μου ή με τον τρόπο που μιλάω στην 11χρονη, αν και είναι αρκετά έξυπνη.”

Ο θρυλικός ηθοποιός παραδέχτηκε ότι οι ελπίδες του για το μέλλον περιλαμβάνουν το “να μείνει ζωντανός.”

Robert De Niro: Μοιράζεται την πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης του

Πρόσθεσε: “Φυσικά και το σκέφτομαι [τον θάνατο], στην ηλικία μου… Δεν πρόκειται να με σταματήσει, αλλά το σκέφτεσαι… Το γνωρίζω. Σκέφτεσαι περισσότερο τον χρόνο. Κάθε καλοκαίρι, κάθε νέα σεζόν, πάντα, λες: Λοιπόν, θα χρησιμοποιήσω αυτούς τους λίγους μήνες του καλοκαιριού για να είμαι με τα παιδιά μου, την οικογένειά μου.

Δεν μπορώ να περιμένω μέχρι το επόμενο, δεν ξέρω τι θα συμβεί. Έτσι, κάθε πράγμα γίνεται πιο σημαντικό. Ό,τι κάνω, από άποψη χρόνου, είναι σημαντικό. Ό,τι κι αν σκέφτομαι να κάνω σε δύο χρόνια, καλύτερα να το σκεφτώ να το κάνω τώρα” παραδέχθηκε.

Keywords
Τυχαία Θέματα