Rihanna: Βαρύ πένθος για τη σταρ – Πέθανε η αγαπημένη ξαδέλφη της στα 28 της

17:48 2/9/2023 - Πηγή: InStyle

Δύσκολες ώρες για τη Rihanna, καθώς έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη ξαδέλφη της, Tanella Alleyne, σε ηλικία 28 ετών, στα Μπαρμπέιντος, σύμφωνα με το Loop Barbados News.

Η κηδεία της Alleyne. ο θάνατος της οποίας έρχεται μόλις έξι χρόνια μετά τον θανάσιμο πυροβολισμό του αδελφού της Tavon, έγινε τη Δευτέρα στην εκκλησία St. George Parish Church των Μπαρμπέιντος.

Στην τελετή ακούστηκε η συγκινητική

μπαλάντα της Rihanna “Lift Me Up” καθώς η οικογένεια και οι φίλοι συγκεντρώθηκαν για να αποτίσουν φόρο τιμής στην Alleyne, σημειώνει το δημοσίευμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tanella (@tanella_)

Δεν είναι σαφές αν η τραγουδίστρια ήταν παρούσα, ενώ δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα η αιτία θανάτου της 28χρονης.

Κατά τη διάρκεια του επικήδειου, η θετή μητέρα της Alleyne, Julie-Ann Bryan, τη θυμήθηκε ως μια γυναίκα που “έζησε μια ζωή ευγνωμοσύνης με μια εξωφρενική ποσότητα συμπεριφοράς, πασπαλισμένη έντονα με αυτοπεποίθηση.”

Η Alleyne, η οποία είχε πάνω από 55.000 ακολούθους στο Instagram τη στιγμή του θανάτου της, έχασε επίσης με τραγικό τρόπο τη δίδυμη αδελφή της Taneisha όταν ήταν μόλις 14 ετών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tanella (@tanella_)

Στην τελετή, η θετή μητέρα της εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της που πρόλαβε να αγαπήσει “την Taneisha για 14 χρόνια και την Tanella για 28 χρόνια, μέχρι που τις κάλεσε σπίτι”.

Ο αδελφός της αυτοαποκαλούμενης λάτρης της μόδας, ο Tavon, σκοτώθηκε από πυροβολισμούς τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, το 2017 ενώ ήταν 21 ετών.

Σκοτώθηκε την επομένη της ημέρας που πέρασε τα Χριστούγεννα με τη σταρ, η οποία παρέστη στην κηδεία του.

Keywords
Τυχαία Θέματα