Rihanna και A$AP Rocky: Ο influencer που διέδωσε τις φήμες περί απάτης ζητάει δημόσια συγνώμη

11:00 19/4/2022 - Πηγή: InStyle

Τελευταία, το ίντερνετ έχει πάρει φωτιά με την υπόθεση της Rihanna, που θέλει τον πατέρα του αγέννητου παιδιού της, A$AP Rocky, να την έχει απατήσει με τη σχεδιάστρια παπουτσιών Amina Muaddi. Ισχύει; Είναι ακόμα μαζί το ζευγάρι; Πως έκανε κάτι τέτοιο (αν το έκανε), σε μια έγκυο γυναίκα; Όλα αυτά τα ερωτήματα έχουν γεννηθεί ύστερα από τη φήμη που διαδόθηκε με ταχύτητα φωτός στα social media. Αλλά, ξεχάσαμε να

κάνουμε μία ακόμα ερώτηση. Ποιος διέδωσε αυτή τη φήμη;

@twitterΗ Rihanna είναι αδιαμφισβήτητα η βασίλισσα του pregnant look

Το όνομά του είναι Louis Pisano και δηλώνει fashion influencer. Ο Louis λοιπόν, είναι αυτός που ξεκίνησε τις φήμες με τα «ριψοκίνδυνα tweets” του, όπως έσπευσε να δικαιολογηθεί αργότερα, ζητώντας δημόσια συγνώμη.

«Γεια σε όλους, λοιπόν θα ήθελα να ξεκαθαρίσω την κατάσταση. Χθες το βράδυ, πήρα μια χαζή απόφαση να μοιραστώ στο tweeter κάποιες πληροφορίες που έλαβα. Δεν πρόκειται να μιλήσω για τις πηγές, ή να κατηγορήσω άλλους για μια συζήτηση που εγώ ξεκίνησα, γιατί στο τέλος της ημέρας, εγώ ήμουν αυτός που πήρα την απόφαση να γράψω αυτό το tweet, να πατήσω το κουμπί που το δημοσίευσε και να βάλω το όνομά μου από κάτω.

@hollywoodlife

Οπότε, θα ήθελα κι επίσημα, να ζητήσω συγνώμη σε όλες τις μεριές, τις οποίες έμπλεξα με τις πράξεις μου και με τα ριψοκίνδυνα tweets μου. Δέχομαι τις συνέπειες των πράξεων μου και καταλαβαίνω όποιον πόνο προκάλεσα. Δεν έχω δικαιολογία για κάτι τέτοιο» ,έγραψε ο Louis Pisano για άλλη μια φορά στο Twitter.

Ωστόσο, η ζημιά έχει ήδη γίνει, κι ενώ η Rihanna και ο A$AP Rocky αρνούνται το γεγονός και η Amina Muaddi τρέχει να… μαζέψει τα ασυμμάζευτα, ο κόσμος φαίνεται να πιστεύει το παλιό καλό ρητό που λέει ότι «δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά». Η συζήτηση ακόμα συνεχίζεται, κι ακόμα κι αν κάτι τέτοιο είναι απλά φήμες, κανείς δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται ότι αυτό το θέμα επηρεάζει αρνητικά μια γυναίκα που ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το παιδί της, είτε αυτή είναι η Rihanna, είτε μια «κοινή θνητή» και μια συγνώμη δεν είναι πια, αρκετή.

Keywords
Τυχαία Θέματα