Rick Springfield: Αποκαλύπτει το μυστικό του να παραμένει σέξι στα 73 του

12:39 3/8/2023 - Πηγή: InStyle

Στα 73 του χρόνια, o Rick Springfield, το είδωλο της δεκαετίας του ’80, είναι σε φόρμα όσο ποτέ χάρη στοn συνδυασμό της αυστηρής προπόνησης και της υγιεινής διατροφής.

“Γυμνάζομαι κάθε μέρα“, είπε ο Springfield στο PEOPLE στο τεύχος αυτής της εβδομάδας. “Μόλις απέκτησα έναν γυμναστή και γυμνάζομαι μαζί του. Βασικά, προσέχω τι τρώω και προσπαθώ να είμαι δραστήριος.”

Rick Springfield is still sexy at 73. He says, quote, "I work out every day. I just got a trainer, and I've been working out with him. Basically, I watch what I eat, and I try and stay active."

He is performing at @WhiteRiverStPrk
this Saturday!https://t.co/iaCI5CEeGn

— Dave Smiley (@smileyradioshow) August 3, 2023

Αν και έχει δοκιμάσει να γίνει χορτοφάγος στο παρελθόν, ο Springfield λέει ότι τώρα διατηρεί μια πεσκαταριανή διατροφή.

“Δοκίμασα να γίνω χορτοφάγος και ένιωθα υπέροχα, αλλά ήμουν σαν την κόλαση“, εξηγεί. “Ένας φίλος μου ήρθε και με ρώτησε: Είσαι καλά; Είχα αδυνατίσει τόσο πολύ. Έτσι έπρεπε να βάλω ξανά ψάρι [για πρωτεΐνη]”.

Amazing talented artist! Loves his fans! Loves performing. 74 years young? TY Excellent show in Wisconsin yesterday August 2nd pic.twitter.com/VbfnJADqmA

— Che’vre (@SanFran_2016) August 3, 2023

Ο Springfield πρόσθεσε ότι είναι “τυχερός” που η επί σχεδόν 40 χρόνια σύζυγός του, Barbara Porter, είναι μια “καταπληκτική σεφ.”

“Είναι απολύτως απίστευτη”, λέει. “Και σίγουρα δεν είμαι μάγειρας. Όταν ήμουν εργένης, έφτιαχνα μια μεγάλη κατσαρόλα με καστανό ρύζι, έκοβα ένα κρεμμύδι και το έβαζα στο ρύζι μαζί με μια κονσέρβα τόνο. Έτρωγα αυτό, μια ψητή πατάτα και σαλάτα και ζούσα μ’ αυτό για έναν μήνα. Η Barbara σκέφτεται απίστευτα πράγματα. Λατρεύει τη μαγειρική”.

Ο Springfield, που θα ξεκινήσει την περιοδεία του I Want My ’80s την Παρασκευή, αναμένει να είναι σε ακόμη καλύτερη φόρμα όσο βρίσκεται στον δρόμο.

“Το σόου μας είναι πολύ δραστήριο και αερόβιο”,είπε. “Χρειάζεται πολλή ενέργεια. Στην πραγματικότητα βγαίνουμε από τον δρόμο σε καλύτερη φόρμα από ό,τι ξεκινήσαμε”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rick Springfield (@rickspringfield)

Η Παρασκευή δεν σηματοδοτεί μόνο την έναρξη της περιοδείας του Springfield αλλά είναι και η ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου του άλμπουμ, Automatic. Ο δίσκος των 20 τραγουδιών είναι κυρίως εμπνευσμένος από την αγάπη και την απώλεια του καλού του φίλου και συνεργάτη Matty Spindel, ο οποίος πέθανε τον περασμένο Οκτώβριο από καρκίνο του παγκρέατος.

Keywords
Τυχαία Θέματα