Renee Zellweger: Ένας παρουσιαστής reality έκλεψε την καρδιά της

09:26 26/6/2021 - Πηγή: InStyle

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι στα χαρτιά του διαζυγίου του και ο γνωστός παρουσιαστής Ant Anstead φέρεται να έχει ήδη προχωρήσει σε νέα αγκαλιά. Και αυτή δεν είναι άλλη από της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού Renee Zellweger.

Οι δυο τους φαίνεται πως γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς του Anstead για το Discovery+

“Celebrity IOU Joyride”. Λέγεται πως η 52χρονη Zellweger εμφανίζεται σε ένα επεισόδιο του σόου.

View this post on Instagram

A post shared by Renee Kathleen Zellweger (@renee__zellweger)

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, το “Celebrity IOU Joyride” είναι μία σειρά έξι επεισοδίων όπου ο Ant και η συμπαρουσιάστριά του Cristy Lee βοηθούν διάσημους να προσφέρουν σε κάποιον από τους αγαπημένους τους μία ολική μεταμόρφωση του αυτοκινήτου τους. Άλλοι διάσημοι που συμμετέχουν είναι η Octavia Spencer, η Mary J. Blige, ο Tony Hawk, ο Danny Trejo και ο James Marsden. Η σειρά θα είναι ένα spinoff της επιτυχημένης εκπομπής των διδύμων Drew and Jonathan scott “Celebrity IOU.”

View this post on Instagram

A post shared by ant anstead (@ant_anstead)

Αυτήν την εβδομάδα, ένας δικαστής υπέγραψε τα χαρτιά του διαζυγίου του Anstead  από τη σύζυγό του Christina εννέα μήνες μετά την κατάθεση διαζυγίου. Μαζί έχουν έναν γιο ενός έτους και θα αναλάβουν μαζί την κηδεμονία του, ενώ ο καθένας έχει από δύο παιδιά από προηγούμενους γάμους. Ο Anstead λέγεται ότι συνετρίβη από τον χωρισμό, τον οποίο ανακοίνωσε η Christina τον Σεπτέμβριο του 2020.

Στο μεταξύ, η Zellweger είχε παντρευτεί το 2005 τον αστέρα της country μουσικής Kenny Chesney με τον οποίο χώρισε λίγους μήνες μετά, ενώ άλλοι διάσημοι με τους οποίους είχε σχέση είναι ο Bradley Cooper, ο Jack White και ο Doyle Bramhall II, με τον οποίο έβγαινε από το 2012-2019.

View this post on Instagram

A post shared by Renee Kathleen Zellweger (@renee__zellweger)

Πηγή: enikos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα