Reese Witherspoon: ‘Εγινε 48 ετών – Οι ευχές από την Jennifer Aniston και την Jennifer Garner

09:04 24/3/2024 - Πηγή: InStyle

Τα 48 της χρόνια συμπλήρωσε η Reese Witherspoon, την Παρασκευή 22 Μαρτίου. Η ηθοποιός φυσικά δέχθηκε πάρα πολλές ευχές για τα γενέθλιά της, μεταξύ των οποίων και πολλών celebrities.

Μία από τις πιο συγκινητικές ευχές ήρθε από την Jennifer Aniston. Οι δυο τους έχουν μια πολύ δυνατή φιλία, που κρατά περισσότερα από 20 χρόνια. Γνωρίστηκαν στην εμβληματική

σειρά «Friends», όπου πρωταγωνιστούσε η Jennifer Aniston. Η Reese Witherspoon είχε κάνει μερικές guest εμφανίσεις ως η κακομαθημένη αδελφή του «Jill».

Η Aniston ευχήθηκε στην Witherspoon μέσα από τα social media, με κάποια Insta Stories. «Χρόνια πολλά στην αδελφή μου» έγραψε και μοιράστηκε ένα στιγμιότυπό τους από τα «Φιλαράκια».

Credit:Jennifer Aniston/InstagramCredit:Jennifer Aniston/Instagram

«Σ’ αγαπώ τόσο πολύ, ηλιαχτίδα», σημείωσε σε άλλη φωτογραφία με την εορτάζουσα να κρατάει στην αγκαλιά της το γαλλικό μπουλντόγκ της.

Μια άλλη celebrity που ευχήθηκε στην ηθοποιό, δεν ήταν άλλη από την Jennifer Garner. Πρόκειται άλλωστε για παλιά προσωπική της φίλη. Οι δυο τους ήταν μάλιστα μαζί παραγωγοί στη μίνι σειρά «The Last Thing He Told Me». Προς τιμήν των γενεθλίων της Reese Witherspoon, η Jennifer Garner δημοσίευσε ένα αστείο βίντεο. Σε αυτό βλέπουμε την ίδια να παίζει σαξόφωνο, διανθισμένο με πλάνα από τις δυο τους μαζί.

Keywords
Τυχαία Θέματα