Ralph Fiennes: Tα ρομαντικά ραντεβού του στη Ρώμη με τη… νυν και την πρώην

20:33 5/3/2023 - Πηγή: InStyle

O Ralph Fiennes απολαμβάνει ρομαντικούς περιπάτους στη Ρώμη, τόσο με μία μυστηριώδη γυναίκα, όσο και με την πρώην αγαπημένη του.

Πριν από λίγες εβδομάδες εθεάθη να απολαμβάνει έναν περίπατο στην Αιώνια Πόλη με την Amelia Richards, την εν διαστάσει σύζυγο του φωτογράφου, James Lindsay.

Τώρα φωτογραφήθηκε να περπατά στη Ρώμη έχοντας στο πλευρό του την πρώην αγαπημένη του, Francesca Annis, η οποία έγινε η πέτρα του σκανδάλου και εξαιτίας της διαλύθηκε ο πρώτος του γάμος.

Ο

60χρονος Ralph και η 77χρονη Francesca σταμάτησαν για να βγάλουν φωτογραφίες μπροστά στον τάφο του ποιητή, John Keats. Το ζευγάρι, το οποίο είχε σχέση από το 1996 έως το 2006, κρατιόταν χεράκι χεράκι, καθώς περπατούσε από το ξενοδοχείο τους προς τον Κήπο των Πορτοκαλιών, στην κορυφή του Αβεντίνου λόφου, ενός από τους επτά ιστορικούς λόφους της Ρώμης.

Ralph Fiennes, 60, is spotted in Rome with former lover Francesca Annis, 77 https://t.co/SaA30hx0TS

Daily Mail Online (@MailOnline) March 5, 2023

Ένας αυτόπτης είπε: “Έδειχναν πολύ χαλαροί, βγήκαν από το ξενοδοχείο μαζί και έκαναν μια μεγάλη βόλτα πριν πάνε για φαγητό. Γελούσαν και αστειεύονταν.“

Ο Ralph, ο οποίος βρίσκεται στη Ρώμη για τα γυρίσματα του θρίλερ “Conclave”, το οποίο βασίζεται σε βιβλίο του Robert Harris, φωτογραφήθηκε τον περασμένο μήνα χέρι-χέρι με την Amelia, 52 ετών. Ο σύζυγός της James, του οποίου η μητέρα, λαίδη Amabel Lindsay, είναι μία από τις παλαιότερες φίλες της βασιλικής συζύγου Camilla, εκμυστηρεύτηκε σε φίλους ότι “συνετρίβη” όταν είδε την Amelia με τον Ralph. Υποστηρίζεται ότι εκείνη είχε ζητήσει από τον James να χωρίσουν μέρες νωρίτερα, αλλά επέμενε ότι δεν εμπλέκεται τρίτο πρόσωπο.

Ralph Fiennes’ mystery blonde friend is newly single society figure Amelia Richards | Daily Mail Online https://t.co/60OR7OGdrh

— R.L (@RobertaLagana1) February 9, 2023 H βραβευμένη ηθοποιός Anya Taylor-Joy είναι η νέα παγκόσμια πρέσβειρα του οίκου Dior για τη μόδα, αλλά και το μακιγιάζ και ήταν αναμενόμενο!

Από την άλλη, η σχέση του Ralph με τη Francesca έβαλε τέλος στον γάμο του με την Alex Kingston, την πρωταγωνίστρια του Doctor Who, την οποία παντρεύτηκε το 1993. Χώρισαν το 1996 αφού ξεκίνησε σχέση με τη Francesca όταν πρωταγωνίστησαν σε μια παράσταση του Άμλετ, στην οποία εκείνη υποδυόταν τη μητέρα του.

#ShakespeareSunday
A little month, or ere those shoes were old
With which she followed my poor father’s body
Like Niobe, all tears….
Hamlet (I, ii)

Ralph Fiennes & Francesca Annis as Hamlet & Gertrude, 1995 production originating in London pic.twitter.com/l5tVRonkAA

— OldSoul (@takenincontext) February 7, 2021

Όμως αυτό το ειδύλλιο διαλύθηκε όταν ο Ralph ξεκίνησε σχέση με τη Ρουμάνα τραγουδίστρια Cornelia Crisan, η οποία έχει τη μισή ηλικία της Francesca.

Μια πηγή δήλωσε: “Ο Ralph και η Francesca χώρισαν, αλλά παρέμειναν καλοί φίλοι. Είναι αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλον.”

Keywords
Τυχαία Θέματα