Queens at the Palace: Το Gala Dinner Ball και η αναβίωση του Καρναβαλιού της Φλωρεντίας

23:31 11/2/2024 - Πηγή: InStyle

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων της αναβίωσης του καρναβαλιού της Φλωρεντίας, το θρυλικό Palazzo Vecchio άνοιξε για πρώτη φορά και φιλοξένησε στο Salone Dei Cinquecento το αποκριάτικο Gala dinner “Queens in the Palace”.

Το θρυλικό Palazzo Vecchio άνοιξε για πρώτη φορά και φιλοξένησε στο Salone Dei CinquecentoCredit: Καρναβάλι Φλωρεντίας

Η βραδιά ξεκίνησε με ορχήστρα αγγέλων, και μουσικοχορευτικά

ενσταντανέ από σύγχρονα ακούσματα μέχρι και όπερα καθώς και περάσματα υπέροχων αποκριάτικων κουστουμιών από την Antonia Sautter που είχε και την καλλιτεχνική διεύθυνση της βραδιάς.

Η έναρξη της βραδιάς με την ορχήστρα αγγέλων.Φωτογραφία δεξιά: Το κουστούμι της βασίλισσας της Αναγέννησης της Φλωρεντίας.Credit: Καρναβάλι ΦλωρεντίαςΤο κουστούμι της βασίλισσας της Αναγέννησης της Φλωρεντίας.Credit: Καρναβάλι Φλωρεντίας H Κλεοπάρτα.Credit: Καρναβάλι Φλωρεντίας Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Antonia Sautter (@antoniasautter)

Το κεντρικό πρόσωπο της βραδιάς ο Βασιλιάς των Καρδίων. Credit: Καρναβάλι Φλωρεντίας.

Το dinner δημιουργήθηκε από τη διάσημη οικογένεια του chef Guido Guidi.

Το σετ απ του τραπεζιού. Credit: Καρναβάλι Φλωρεντίας

Φέτος ξεκίνησε μια ολόκληρη πολύπλευρη οργάνωση για την αναβίωση του καρναβαλιού στην Φλωρεντία με ένα board γνωστών γυναικών στο εξωτερικό που συντόνισαν και πραγματοποίησαν διάφορες εκδηλώσεις. Στο board συμμετέχουν διάσημες προσωπικότητες: Randa Eid (πρόεδρος του board), η Giovanna Cicutto-Quinn (από την οικογένεια του Antony Quinn και αδερφή του προέδρου της Biennale), η Claudia Jerger (Vice President of the Board of Trustees of the YOU Foundation), η Michaela Ricci (του Οίκου Ricci), η Federica Rotondo, η Elsa Michael κλπ. Ανάμεσα στις κυρίες του board βρισκόταν για πρώτη φορά και η Ελληνίδα πρόεδρος της Γαλλοελληνικής πολιτιστικής κίνησης Le soleil foundation, Αda Ηλιοπούλου. Μάλιστα η κυρία Ηλιοπούλου κάλεσε στο event και την Kiera Chaplin, εγγονή του Charlie Chaplin και δισέγγονη του πολυβραβευμένου Αμερικανού θεατρικού συγγραφέα Ευγένιου O’Νιλ, η οποία χρίστηκε από το board, ως η πρώτη βασίλισσα του καρναβαλιού της Φλωρεντίας.

Η Ada Ηλιοπούλου στα αριστερά, πρόεδρος του Le soleil Foundation, η βασίλισσα του καρναβαλιού της Φλωρεντίας Kiera Chaplin στη μέση και η Claudia Jerger, Vice President of the Board of Trustees of the YOU Foundation.Credit: Kαρναβάλι ΦλωρεντίαςΗ Michaela Ricci με τον Filippo Ricci καταφθάνουν στο Gala. Credit: Καρναβάλι ΦλωρεντίαςΑπό αριστερά: Η Giovanna Cicutto-Quinn, η Claudia Jerger, Vice President of the Board of Trustees of the YOU Foundation, η καλλιτεχνική διευθύντρια Antonia Sautter και η Kiera Chaplin.Credit: Καρναβάλι ΦλωρεντίαςΜια από τις πιο γνωστές VIP της Ινδίας ανά τον κόσμο , η Chhaya Momaya με τον σύζυγο της Nirmal Momaya μαζί με την Giovanna Cicutto-Quinn στην αυλή του Michelozzo.Credit: Καρναβάλι Φλωρεντίας

Το event στήριξαν μεγάλοι οίκοι, όπως το Gucci Garden που διοργάνωσε και το after party της δεξίωσης, ο οίκος Ferragamo με τα πλούσια δώρα που προσέφερε για τη βραδιά, ο οίκος Ricci, η εταιρεία Swarovski, τα καλλυντικά Bufarma που προσέφεραν δώρα στους καλεσμένους της βραδιάς, ο Enrico Coveri και πολλοί άλλοι.

Το νούμερο 17 στα rankings καλλιτεχνών σε παγκόσμια κατάταξη , ο Erwin Wurm με την γυναίκα του Elise Mougin και την κόρη τους. Credit: Καρναβάλι ΦλωρεντίαςΟ σχεδιαστής κοσμημάτων Thomas Sabo και η εικαστικός σύζυγός του Rita SaboCredit: Καρναβάλι Φλωρεντίας

Ανάμεσα στους διάσημους καλεσμένους ήταν ο Περιφερειάρχης της Τοσκάνης Eugenio Giani, η πριγκίπισσα Beatrice της Ορλεάνης, η Ute Henriette Ohoven, ειδική Πρέσβειρα της UNESCO, το Gucci Group, ο σχεδιαστής κοσμημάτων Thomas Sabo και η εικαστικός σύζυγός του Rita Sabo, το νούμερο 17 στα rankings καλλιτεχνών σε παγκόσμια κατάταξη Erwin Wurm με τη γυναίκα του Elise Mougin και την κόρη τους, o εικαστικός Andrea Roggi, το ζεύγος πολυεκατομμυριούχων Momaya από την Ινδία, ο διάσημος γκαλερίστας του David La Chapelle, Dirk Geuer, ο γενικός διευθυντής του Four Seasons Max Musto και πολλοί άλλοι.

Την επόμενη μέρα ακολούθησε παρέλαση με μασκαράδες, ξυλοπόδαρους, ζογκλέρ και συγκροτήματα. Αμέσως μετά το board βράβευσε την καλύτερη παρουσία, με τον Δήμαρχο της Φλωρεντίας Ντάριο Ναρντέλα να δίνει τα βραβεία μαζί με την Kiera Chaplin βασίλισσα του καρναβαλιού και την αντιδήμαρχο πολιτισμού Alessia Bettini.

Οι ψηλές λευκές κύριες του καρναβαλιού. Credit: Καρναβάλι ΦλωρεντίαςΗ Kiera Chaplin και ο δήμαρχος της Φλωρεντίας, Ντάριο Ναρντέλα. Credit: Καρναβάλι ΦλωρεντίαςΗ Ada Ηλιοπουλου-Πρόεδρος του Le soleil Foundation, η βασίλισσα του καρναβαλιού της Φλωρεντίας Kiera Chaplin στην κριτική επιτροπή. Credit: Καρναβάλι ΦλωρεντίαςΗ Kiera Chaplin και ο δήμαρχος της Φλωρεντίας, Ντάριο Ναρντέλα. Credit: Καρναβάλι Φλωρεντίας

Keywords
Τυχαία Θέματα