Puffer Jackets: Βρήκαμε τα πιο ζεστά αλλά και chic ογκώδη μπουφάν της αγοράς

11:30 3/2/2024 - Πηγή: InStyle

Τα puffer μπουφάν, που αρχικά μας παρουσίασαν ως πρακτική λύση κατά των κρύων, έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της χειμερινής μόδας. Η επανάσταση ξεκίνησε από τον οίκο Balenciaga, που λάνσαρε πανωφόρια σε XXXL μορφή, καλύπτοντας ολόκληρο το σώμα. Και παρά την αρχική τους απλότητα, αυτά τα φουσκωτά μπουφάν αποτελούν πλέον μια σταθερή τάση που αγαπάμε, πείθοντάς μας να τα δοκιμάσουμε ιδίως κατά τις κρύες πρωινές μας εξορμήσεις.

Οι 5 δικές μας επιλογέςCropped PufferΛευκό
PufferΜεσάτο PufferLogomania PufferΚαπιτονέ PufferCropped Puffer

Το cropped puffer μπουφάν είναι η εκδοχή που αγκαλιάζει τη σιλουέτα, προσφέροντας άνεση και στιλ. Ιδανικό για εκείνες που ψάχνουν μια εναλλακτική, παιχνιδιάρικη εμφάνιση που ξεχωρίζει, αλλά και για όσες δεν θέλουν να καλύψουν το outfit ολοκληρωτικά.

ENTIRE STUDIOS Cropped Jacket, MyhteresaΛευκό Puffer

Είναι η απόλυτη επιλογή για διακριτική κομψότητα παρά τον υπερβολικό όγκο. Η λευκή αυτή υφή δίνει ένα φρέσκο, σύγχρονο ύφος που αναδεικνύει τη φυσικότητα και που κάνει το συγκεκριμένο κομμάτι να ξεχωρίσει από τα υπόλοιπα -μαύρα συνήθως- puffers που κυκλοφορούν στους δρόμους.

MARANT ETOILE Puffer Jacket, MyhteresaΜεσάτο Puffer

Το μεσάτο μπουφάν προσφέρει ισορροπημένη επιλογή. Κατάλληλο για κάθε στιγμή, από τις βόλτες στην πόλη μέχρι τις casual εμφανίσεις σας, αναδεικνύει τη μέση καλύτερα από κάθε άλλο puffer, προσφέροντας μια θηλυκή εικόνα.

Axel Arigato Quilted Puffer Jacket, FarfetchLogomania Puffer

Η τάση της logomania φιγουράρει στα puffer, δίνοντάς τους μια διακριτική πινελιά πολυτέλειας. Μπορείτε να επιλέξετε ένα με logo του αγαπημένου σας οίκου ή ακόμα και κάποιου άγνωστου brand που προωθεί την πιο διασκεδαστική προσέγγιση στο χειμωνιάτικο ντύσιμο.

Balenciaga Printed Puffer Jacket, LuisaviaromaΚαπιτονέ Puffer

Το καπιτονέ μπουφάν από την άλλη, κάνει τη διαφορά με την υφή του. Προσφέρει την απαραίτητη ζεστασιά με μια πινελιά σύγχρονου στοιχείου και μια διάσταση που γίνεται εύκολα αντιληπτή στο street style.

Crossed Puffer Jacket Beige, White Room

Keywords
Τυχαία Θέματα