Plastic is Fantastic: Τα PVC παπούτσια είναι η νέα εμμονή μας

08:14 13/6/2023 - Πηγή: InStyle

Όλοι έχουμε έναν τρόπο να αναβιώνουμε την παιδική μας ηλικία, και τι καλύτερο από το να φορέσουμε κάτι που μας θυμίζει αυτές τις χαρούμενες εποχές! Σήμερα λοιπόν, στο προσκήνιο έρχονται τα jelly sandals κι όλα εκείνα τα παπούτσια που μας κάνουν να νιώθουμε… παιδιά. Δεν αποτελούν απλώς μια τάση, αλλά μια ευκαιρία να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα και να προσθέσουμε μια δόση νεανικότητας και ευχάριστων αναμνήσεων στο στιλ μας. Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτά τα υπέροχα στιλ που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στους δρόμους και ας ανακαλύψουμε πώς μπορούμε να τα ενσωματώσουμε στο καθημερινό street style

με διασκεδαστικό και ανάλαφρο τρόπο.

Crab Sandals

Ξεκινάμε με τα ξεχωριστά crab sandals, που φέρνουν στο μυαλό μας τις ατελείωτες μέρες που περνούσαμε στην παραλία ψαρεύοντας καβούρια και βότσαλα! Αυτά τα παπούτσια με τις πολύχρωμες λεπτομέρειες και τον παιχνιδιάρικο σχεδιασμό ξυπνούν πολλές αναμνήσεις γεμάτες αλμύρα και παιχνίδι στη θάλασσα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Violeta Mangriñan (@violeta)

Crab Sandals: Το παπούτσι που έχει διχάσει το κοινό της μόδας «απειλεί» να εισβάλλει στην γκαρνταρόμπα μαςΨηλοτάκουνες… Παντόφλες

Είναι ο ανατρεπτικός συνδυασμός που κανείς δεν περιμένει, αλλά λειτουργεί απίστευτα καλά! Οι ψηλοτάκουνες πλαστικές παντόφλες είναι ένα μείγμα κομψότητας και υπερβολής. Μην τις αφήσετε να σας ξεγελάσουν- είναι τόσο εκκεντρικές όσο και η γυναίκα που θα επιλέξει να τις φορέσει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emili Sindlev (@emilisindlev)

Crocs

Τα κλασικά Crocs ήρθαν για να μείνουν και μπορούμε να καταλάβουμε ακριβώς το γιατί. Τα πιο δημοφιλή «άσχημα» παπούτσια προσφέρουν όχι μόνο άνεση, αλλά και μια μοναδική αισθητική, η οποία ωστόσο δεν αγαπιέται από όλες. Αναβαθμίστε τον στιλ σας με μια έκρηξη χρωμάτων και ανανεώστε την αισθητική του συνόλου με το πιο εκκεντρικό παπούτσι του street style.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marianne Theodorsen (@marianne_theodorsen)

Crocs: Σας δείχνουμε όλους τους εναλλακτικούς τρόπους για να φορέσετε τα πιο «άσχημα» παπούτσια του street styleMules από σιλικόνη

Τα mules από σιλικόνη είναι κάτι εντελώς καινούργιο και κάτι εντελώς αμφιλεγόμενο. Με τη διαφάνειά τους, τα εναλλακτικά παπούτσια δημιουργούν μια αίσθηση ελαφρότητας και διαφάνειας σε κάθε βήμα. Είναι ο τέλειος συνδυασμός κλασικού και μοντέρνου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marianne Theodorsen (@marianne_theodorsen)

Τα αμφιλεγόμενα mules επιστρέφουν ανανεωμένα κι εμείς ξέρουμε σε ποια στιλ πρέπει να εστιάσετεΔιάφανα Γοβάκια

Όχι σανδάλια, αλλά γοβάκια αυτή τη φορά. Με τον διάφανο σχεδιασμό τους, τα hot ψηλοτάκουνα δίνουν την αίσθηση του γυμνού ποδιού, γι’ αυτό και ταιριάζουν με κάθε σύνολο και χρώμα. Τι πιο θηλυκό από το να περπατάτε στις μύτες των ποδιών σας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nina Sandbech (@ninasandbech)

Αόρατα Παπούτσια: Πώς να φορέσετε την τάση που πρωταγωνιστεί στο street style από το 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα