Pierce Brosnan: Τέλος στη δικαστική περιπέτεια – Δηλώνει ένοχος για παράνομη πεζοπορία

13:31 15/3/2024 - Πηγή: InStyle

O Pierce Brosnan ομολόγησε την ενοχή του καθώς είχε κατηγορηθεί για παράνομη πεζοπορία, ε μια προστατευμένη θερμή πηγή του Yellowstone, βάζοντας έτσι ένα τέλος στα μπλεξίματά του με τον νόμο. Ο σταρ συμφώνησε, επιπλέον, να πληρώσει πρόστιμο 1.500 δολαρίων.

Αυτό έρχεται σχεδόν δύο μήνες αφού ο σταρ

του James Bond δήλωσε αθώος, αφού βγήκε από το επιτρεπόμενο μονοπάτι στο Εθνικό Πάρκο Yellowstone τον Νοέμβριο του 2023. Επίσης, προσπάθησε να ρίξει μια πιο προσεκτική ματιά στα θερμικά στο τμήμα Mammoth Terraces του πάρκου, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν την Πέμπτη. Το τμήμα αυτό είναι το πιο δημοφιλές στο Yellowstone, αφού αλλάζει συνεχώς χρώμα και δραστηριότητα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TouronsOfYellowstone (@touronsofyellowstone)

Ο Pierce δήλωσε ένοχος σε μία από τις δύο κατηγορίες παράνομης πεζοπορίας που του απαγγέλθηκαν.

Οι ομοσπονδιακοί κανόνες ορίζουν ότι οι επισκέπτες στα εθνικά πάρκα πρέπει να παραμείνουν στους καθορισμένους πεζόδρομους. Η έξοδος από τον πεζόδρομο τιμωρείται με φυλάκιση έως και έξι μηνών και πρόστιμο έως και 5.000 δολάρια.

O ίδιος ο σταρ με δήλωσή του στον λογαριασμό του στο Instagram απολογήθηκε για την παράβασή του: “Ως περιβαλλοντολόγος έχω τον μέγιστο σεβασμό και αγάπη για τον φυσικό μας κόσμο. Ωστόσο, έκανα ένα παρορμητικό λάθος – ένα που δεν το παίρνω ελαφρά – όταν μπήκα σε μια θερμική περιοχή καλυμμένη με χιόνι στο Εθνικό Πάρκο Yellowstone για να φωτογραφίσω. Δεν είδα πινακίδα “Απαγορεύεται η καταπάτηση”, που να προειδοποιεί για κίνδυνο ούτε έκανα πεζοπορία στην άμεση περιοχή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial)

Λυπάμαι βαθύτατα για την παράβασή μου και ζητώ ειλικρινά συγγνώμη σε όλους για την καταπάτηση αυτής της ευαίσθητης περιοχής. Το Yellowstone και όλα τα Εθνικά Πάρκα μας πρέπει να φροντίζονται και να διατηρούνται για να τα απολαύσουν όλοι.”

Keywords
Τυχαία Θέματα