Pierce Brosnan-Keeley Shaye: Ρομαντικό δείπνο μόνο για δύο – Το βλέμμα αγάπης που μας έκανε να λιώσουμε

Ο Pierce Brosnan και η σύζυγός του, Keeley Shaye αποδεικνύουν ότι ο έρωτας περνά και από το στομάχι. Το ζευγάρι απόλαυσε το δείπνο του σε στέκι διασήμων στη Σάντα Μόνικα.

Ο 70χρονος Brosnan δεν χάνει ευκαιρία να εκφράσει τον έρωτά του για την Keeley. Βγαίνοντας από το εστιατόριο Giorgio Baldi χάρισε πλατιά χαμόγελα στους φωτορεπόρτερ.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου το 2001. Οι δυο τους παραμένουν ερωτευμένοι, ενώ στηρίζει απόλυτα ο ένας στον άλλο σε κάθε εγχείρημα. Συχνά απολαμβάνουν

τα ραντεβού τους αυστηρά για δύο, επιλέγοντας ξεχωριστές στιγμές.

The way he looks at her. We should all be so lucky. #PierceBrosnan pic.twitter.com/gPOB5y53g9

Princess Mattie (@PrincessMattie1) December 20, 2023

Ο πρώην James Bond φορούσε ένα μαύρο σακάκι με μαύρο τζιν και λευκό πουκάμισο και έδειχνε κομψότατος και άκρως γοητευτικός για την ηλικία του. Επίσης, απολύτως κομψή και η 60χρονη σύζυγός του, με ένα μαύρο κοστούμι και μπλούζα σατέν σε στιλ νεγκλιζέ. Το ζευγάρι πόζαρε χαμογελαστό και έδειχνε το ίδιο αγαπημένο όσο και ευτυχισμένο. Μάλιστα, το βλέμμα αγάπης του Pierce στην Keeley έκανε τις καρδιές όλες τις ρομαντικές καρδιές να λιώσουν.

Ο Pierce έχει αφοσιωθεί στα έργα Τέχνης του, αφού μέσα στο 2023 έκανε την πρώτη του ατομική έκθεση ενώ πρόσφατα συμμετείχε στο Art Basel Miami. Επίσης, μόλις κυκλοφόρησε η νέα του ταινία.

Keywords
Τυχαία Θέματα