Parachute pants: Η νέα τάση στα παντελόνια τα θέλει με όγκο

10:00 10/3/2022 - Πηγή: InStyle

Καθώς η μόδα υποδέχεται σιγά σιγά τα νέα ‘00s, ο όγκος και τα oversized items μετατοπίζονται από το πάνω μέρος του outfit στο κάτω, και συγκεκριμένα στα παντελόνια. Τα parachute pants, ή παντελόνια του αλεξιπτωτιστή, ή balloon pants κυκλοφορούν με διάφορες ονομασίες και αρχίζουν να κατακτούν τις προτιμήσεις των fashion girls. Με πιο hip hop και free

style διάθεση, τα oversized παντελόνια υποδέχονται την άνοιξη, εκτοπίζοντας τα skinny jeans στον… πάτο.

Instagram @thestyleograph

Το μυστικό με τα parachute pants είναι να πιάσετε το vibe. Το vibe της κουλτούρας από την οποία προέρχονται και τον δυναμισμό τον οποίο κουβαλάνε. Δεν είναι ένα απλό, εύκολο παντελόνι που θα το φορούσε ο καθένας. Έχει όγκο, τραβάει τα βλέμματα και χρειάζεται τον κατάλληλο χαρακτήρα. Γι’ αυτό και αν δεν το υποστηρίζετε εκατό τοις εκατό, καλύτερα να το αποφύγετε.

Instagram @whowhatwearInstagram @traceeellisross

Ωστόσο, αν ανήκετε στους fans της νέας τάσης, το parachute παντελόνι είναι το πλεονέκτημα που θα κάνει τη διαφορά στην εικόνα σας, δίνοντάς σας έξτρα βαθμούς για την τόλμη και το στιλ. Δεν συγκαταλέγεται στα κλασικά, συνηθισμένα παντελόνια και αυτό φροντίστε να το εκμεταλλευτείτε. Δώστε του αέρα ‘00s με ένα στενό τοπ ή έναν κορσέ και φλατ αθλητικά παπούτσια ή παίξτε με τις αντιθέσεις, δημιουργώντας ένα πιο «χύμα» look που βασίζεται στα oversized κομμάτια, αλλά συνδυάζεται με chic γόβες στιλέτο.

Instagram @modehunter

Σε περίπτωση που τα parachute pants δεν σας πείθουν και δεν σκοπεύετε να επενδύσετε σε αυτά, μπορείτε κάλλιστα να ακολουθήσετε την τάση δημιουργώντας μόνες σας το εφέ του balloon παντελονιού. Αρκεί να δέσετε τα κορδόνια των παπουτσιών σας πάνω από ένα oversized παντελόνι, κάνοντας το παλιό κλασικό τρικ.

Επίσης, φέτος θα πρέπει να υποδεχτούμε και τις parachute φούστες. Αλήθεια, ποια είναι η άποψή σας γι’ αυτές;

Instagram @modehunter

Keywords
Τυχαία Θέματα