Oil-Free: 8+1 προϊόντα που θα λατρέψετε αν έχετε λιπαρό δέρμα/τάσεις ακμής

08:24 25/9/2019 - Πηγή: InStyle
1/9 Kiehl's, Ultra Facial Oil-Free Gel-Cream 2/9 Estée Lauder, Revitalizing Supreme+ Light Global Anti-Aging Cell Power Creme Oil-Free 3/9 Neal's Yard, Remedies Oil Free Hydrating Facial Serum 4/9 Frezyderm, Matte Effect
Cream 5/9 La Roche-Posay, Effaclar Mat 6/9 Mario Badescu, Oil Free Moisturizer SPF30 7/9 Clinique, Dramatically Different Hydrating Jelly 8/9 Apivita, Aqua Beelicious Oil Free Hydrating Gel/Cream 9/9 Shiseido, Waso Quick Matte Moisturizer Oil-Free

Οι περισσότεροι από εμάς νομίζαμε πως μεγαλώνοντας θα αφήναμε πίσω μας προβλήματα όπως η ακμή ή η υπερβολική λιπαρότητα του δέρματος. Guess what, αυτό δεν συμβαίνει πάντα και τα σπυράκια/περίσσιο σμήγμα μπορούν να εμφανίζονται ακόμα και στα –άντα.

Οι πούδρες, τα primers και τα blotting papers (χαρτάκια που απορροφούν τη λιπαρότητα) δεν αποτελούν μακροπρόθεσμη λύση και σίγουρα δεν καταπολεμούν τα συμπτώματα, αφού απλά τα καλύπτουν ή τα αφαιρούν προσωρινά.

Μία σωστή ρουτίνα περιποίησης όμως μπορεί να κάνει θαύματα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, όταν λέμε σωστή ρουτίνα εννοούμε εκείνη που περιλαμβάνει τα σωστά και κατάλληλα για τον τύπο του δέρματός σας προϊόντα.

Η λέξη-κλειδί που πρέπει να αναγράφεται πάνω τους είναι oil-free και επειδή ξέρουμε πως δεν έχετε χρόνο για έρευνα, την κάναμε εμείς για εσάς και συγκεντρώσαμε παραπάνω τα προϊόντα που πρέπει να προμηθευτείτε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣOvernight Miracle: Αυτά τα προϊόντα δουλεύουν ασταμάτητα όσο εσείς κοιμάστε

Keywords
Τυχαία Θέματα