Office Dress: 6 κλασικά αλλά στιλάτα φορέματα για να δοκιμάσετε στο γραφείο

11:45 11/2/2024 - Πηγή: InStyle

Η επαγγελματική εμφάνιση, γνωστή και ως office style ή ο εθισμός με αυτή, γνωστό ως businesscore, συχνά περικλείει στερεότυπους κανόνες. Όμως, αν και η τήρηση τους είναι σημαντική, μπορεί να δείχνει και λίγο κουραστική. Πόσο μάλλον όταν σε καθημερινή βάση πρέπει να φτιάχνουμε συνδυασμούς κατάλληλους για το γραφείο. Εδώ είναι που τα φορέματα έρχονται να μας σώσουν. Ένα καλά επιλεγμένο φόρεμα μπορεί να αναβαθμίσει

το στιλ μας και να μας χαρίσει άνεση και αυτοπεποίθηση όλη την ημέρα. Αρκεί βέβαια, να επιλέξουμε το σωστό.

Τα δικά μας αγαπημένα office dressesΤο ΣατινέΤο Μάξι ΠλισέΤο Αμάνικο ΠλεκτόΤο Animal PrintΤο Φόρεμα-ΚαμπαρντίναΤο Φωτεινό MidaxiΤο Σατινέ

Το σατινέ φόρεμα είναι μια εξαιρετική επιλογή για το γραφείο. Η λάμψη του υφάσματος προσδίδει έναν αέρα πολυτέλειας και θηλυκότητας χωρίς να υπερβάλλει. Μάλιστα, ταιριάζει τέλεια με πλεκτά πουλόβερ και όλα σχεδόν τα παπούτσια, οπότε μας βολεύει πολύ. Must!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anouk Yve (@anoukyve)

Το Μάξι Πλισέ

Είναι μια άψογη επιλογή για μια μέρα γεμάτη δουλειά και meetings. Η ρομαντική υφή του πλισέ προσφέρει δυναμισμό και κομψότητα. Με ένα τέτοιο φόρεμα, μπορείτε να περπατήσετε με άνεση και να εκπέμπετε αυτοπεποίθηση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zina Charkoplia (@zinafashionvibe)

Το Αμάνικο Πλεκτό

Ένα αμάνικο πλεκτό φόρεμα μπορεί να μας σώσει σε κάθε περίσταση. Η εκλεπτυσμένη απλότητά του και η ελαστικότητα του υφάσματος το κάνουν μια πρακτική και στιλάτη επιλογή για το γραφείο, ενώ ο χουχουλιάρικος χαρακτήρας του σχεδόν ακαταμάχητο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julie Sergent Ferreri (@juliesfi)

Το Animal Print

Προσθέτει μια αίσθηση αισθησιασμού και θηλυκότητας σε κάθε μας εικόνα. Το animal print φόρεμα είναι μια τολμηρή επιλογή που θα ξεχωρίσει στο γραφείο λόγω δυναμικότητας. Εμείς πάντως, θα το δοκιμάζαμε σε midi μήκος και με μακρύ μανίκι. Εσείς;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Darja Barannik (@darjabarannik)

Το Φόρεμα-Καμπαρντίνα

Το φόρεμα-καμπαρντίνα με την κλασική γραμμή του και το ενσωματωμένο πανωφόρι, προσφέρει κάτι το εντελώς ξεχωριστό. Κανείς δεν θα ξέρει αν μιλάμε για φόρεμα ή για πανωφόρι, γεγονός που το κάνει ιδανικό για εξωτερικές δουλειές.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zina Charkoplia (@zinafashionvibe)

Το Φωτεινό Midaxi

Ούτε midi, ούτε μάξι. Το φωτεινό midaxi φόρεμα παρουσιάζει ένα νέο μήκος, κάνοντας το business chic πιο φρέσκο από ποτέ. Η χρωματική παλέτα δε και η άνετη γραμμή του κάνουν το ρούχο αυτό μια χαρούμενη και δυναμική επιλογή που διαφέρει από τις υπόλοιπες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tamara Kalinic (@tamara)

Keywords
Τυχαία Θέματα