O CEO του Twitter, Jack Dorsey προσφέρει 1 δισεκατομμύριο δολάρια για την αντιμετώπιση του κορονοϊού

15:47 8/4/2020 - Πηγή: InStyle

Καθημερινά, μαθαίνουμε για πολλούς επιχειρηματίες, οι οποίοι προσπαθούν με τον τρόπο τους, δηλαδή κάνοντας δωρεές στα κράτη να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση του κορονοϊού. Ανάμεσα τους είναι και ο CEO του Twitter.

Ο Jack Dorsey ανακοίνωσε μέσω ενός post του στο Twitter πως πρόκειται να προσφέρει ένα δισεκατομμύριο δολάρια, δηλαδή το 28% της περιουσίας του στις έρευνες

που πραγματοποιείται σε όλο τον κόσμο για την αντιμετώπιση του φονικού ιού. Ολόκληρη η περιουσία του μάλιστα ανέρχεται στα 3,3 δισεκατομμύρια και ο ίδιος συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πιο πλούσιους ανθρώπους του πλανήτη.

Αυτή η κίνηση τοποθετεί τον Jack Dorsey στην κορυφή της λίστας με τους ανθρώπους που έχουν κάνει δωρεές για τη μάχη κατά του κορονοϊού. Μάλιστα, αυτή είναι και η μεγαλύτερη δωρεά που έχει κάνει μέχρι σήμερα ο CEO του Twitter, ενώ μέσω του tweet του δήλωσε πως όταν ο πλανήτης θα έχει καταφέρει να αντιμετωπίσει τον ιό, ο ίδιος θα προσφέρει χρήματα και θα συμβάλλει στην εκπαίδευση των κοριτσιών και στο παγκόσμιο βασικό εισόδημα.

I’m moving $1B of my Square equity (~28% of my wealth) to #startsmall LLC to fund global COVID-19 relief. After we disarm this pandemic, the focus will shift to girl’s health and education, and UBI. It will operate transparently, all flows tracked here: https://t.co/hVkUczDQmz

jack (@jack) April 7, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα