No Pants Trend: Και η JLo υιοθετεί την τάση

09:30 30/9/2023 - Πηγή: InStyle

Εδώ και έναν περίπου χρόνο βλέπουμε τη no pants τάση να επικρατεί σε πασαρέλες, street style αλλά και στα σύνολα των πιο διάσημων celebrities. Σαν να βαρεθήκαμε ξαφνικά, όλες μας τα παντελόνια και να αποφασίσαμε να βγούμε έξω χωρίς!

Εσώρουχα, micro shorts, κολάν, αλλά και πανωφόρια που λειτουργούν ως φορέματα, πρωταγωνιστούν πλέον στις περισσότερες εμφανίσεις και αντικαθιστούν τα μακριά και άλλοτε αγαπημένα μας παντελόνια. Τελευταία προσθήκη στο κλαμπ του no pants trend; Η εκρηκτική JLo

που έστρεψε όλα τα βλέμματα στα πόδια της!

Όχι άλλα παντελόνια για την Jennifer

Και ναι, η JLo ξεχώρισε χωρίς να χρειαστεί να φορέσει παντελόνια! Σε μια φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram ως μέρος της συνεργασίας της με την Intimissimi, η τραγουδίστρια πόζαρε φορώντας ένα απαλό μακρυμάνικο τοπ, χωρίς παπούτσια και με τα μαλλιά της δεμένα σε ένα ανάλαφρο κότσο, σε στιλ Brigitte Bardot. Η λεζάντα έγραφε “Feels like fall”, ωστόσο αν και φθινόπωρο, η ίδια δεν φάνηκε να χρειάζεται έξτρα ρούχα και συγκεκριμένα παντελόνια για να ζεσταθεί!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Η no pants τάση όμως δεν την ακολουθεί μόνο στο σπίτι. Στην πραγματικότητα, η Jennifer Lopez την επιλέγει και στις δημόσιες εμφανίσεις της, συναρπάζοντας το κοινό της. Σε μια φωτογραφία από την επίδειξη μόδας του brand Coach κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, φορά ένα oversized σουέντ τζάκετ, μπότες από δέρμα φιδιού και… τίποτα παραπάνω.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

https://www.instyle.gr/?p=894249&preview=true&_thumbnail_id=894251Η no pants τάση «χτυπά» τις celebrities

Και όπως πρόσφατα ανακαλύψαμε, δεν είναι η μόνη! Η Kendall Jenner έκανε μια παρόμοια εμφάνιση που σίγουρα αξίζει να σχολιάσουμε. Κατά τη διάρκεια μιας χαλαρής βόλτας για ψώνια υποθέτουμε, το μοντέλο επέλεξε να φορέσει ένα oversized πουκάμισο με τα μοκασίνια του. Επίσης και η Hailey Bieber… έδειξε πόδι στο show του οίκου Saint Laurent στο Παρίσι με τους θαυμαστές της να την αποθεώνουν για το συγκεκριμένο look. Φαίνεται λοιπόν, πως πρόκειται για επιδημία!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kenny’s fan! (@kendallsnapc)

Όλο το focus γενικά στα πόδια και φοράμε ή μάλλον… δεν φοράμε παντελόνια!

No Pants Trend: Ποιος είναι ο πιο στιλάτος τρόπος για να ΜΗ φορέσουμε το παντελόνι μας;

Keywords
Τυχαία Θέματα