Nirvana: Επανακυκλοφορεί το άλμπουμ “In Utero” για την 30ή επέτειό τους με 53 ακυκλοφόρητα τραγούδια

12:33 6/9/2023 - Πηγή: InStyle

Οι θαυμαστές των Nirvana παραληρούν από την είδηση ότι το θρυλικό συγκρότημα θα μοιραστεί περισσότερη μουσική μαζί τους.

Την Τρίτη, οι δισκογραφικές εταιρείες Geffen και UMe ανακοίνωσαν ότι το τρίτο και τελευταίο άλμπουμ In Utero του εμβληματικού grunge-rock συγκροτήματος θα επανακυκλοφορήσει για την 30ή επέτειό του αργότερα αυτόν τον μήνα σε διάφορες νέες εκδόσεις γεμάτες με ακυκλοφόρητα τραγούδια και φωτογραφίες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nirvana (@off1cial_nirvana)

Το In Utero κυκλοφόρησε αρχικά το 1993 ως άλμπουμ 12 τραγουδιών και ήταν το πρώτο έργο των Nirvana που έκανε ντεμπούτο στην κορυφή του Billboard Hot 100. Τώρα, το σύνολο της δουλειάς θα επανεκδοθεί σε διάφορες μορφές: 8LP super deluxe box set, 5CD super deluxe box set, έκδοση 1LP + 10″, έκδοση 2CD και ψηφιακή super deluxe έκδοση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nirvana (@off1cial_nirvana)

Κάθε υπερπολυτελής έκδοση περιλαμβάνει συνολικά 72 κομμάτια, συμπεριλαμβανομένων 53 ακυκλοφόρητων κομματιών που αποτελούνται από δύο συναυλίες που πραγματοποιήθηκαν για την κυκλοφορία του In Utero – το Live in Los Angeles του 1993 και το Live in Seattle του 1994, την τελευταία συναυλία του συγκροτήματος στην πατρίδα του – και έξι άλλα live κομμάτια που έγιναν περίπου την ίδια περίοδο στη Ρώμη της Ιταλίας, το Springfield της Μασαχουσέτης και τη Νέα Υόρκη.

Οι φυσικές super deluxe εκδόσεις του In Utero: 30th Anniversary περιλαμβάνουν το άλμπουμ και τις ζωντανές ηχογραφήσεις σε βινύλιο 180 γραμμαρίων, καθώς και ένα ακρυλικό πάνελ με τον άγγελο του εξωφύλλου, βιβλίο 48 σελίδων με ακυκλοφόρητες φωτογραφίες, νέο 20σέλιδο fanzine, λιθογραφία της συναυλίας στο Λος Άντζελες, δύο αποκόμματα εισιτηρίων και άλλα αναμνηστικά του συγκροτήματος, όπως τέσσερα backstage passes.

Ωστόσο, οι φυσικές super deluxe εκδόσεις περιορίζονται σε 3.000 αντίτυπα παγκοσμίως.

Keywords
Τυχαία Θέματα