Nicole Kidman-Τοm Cruise: H σπάνια selfie της υιοθετημένης κόρης τους Bella

12:18 19/9/2023 - Πηγή: InStyle

Η υιοθετημένη κόρη της Nicole Kidman και του Tom Cruise, Bella, γιορτάζει το τέλος του καλοκαιριού με μία selfie.

H Isabella “Bella” Kidman Cruise μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram μία σπάνια φωτογραφία της για να σηματοδοτήσει το τέλος της καλοκαιρινής σεζόν. Η φωτογραφία έδειχνε την 30χρονη Bella να ατενίζει

την κάμερα φορώντας ένα λευκό σύνολο ενώ στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραφε: “Τι καλοκαίρι”

Αν και η καλλιτέχνις μοιράζεται συχνά φωτογραφίες από τη δουλειά της με τους ακολούθους της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν ανεβάζει τόσο συχνά φωτογραφίες του εαυτού της. Η τελευταία selfie της που μοιράστηκε φαίνεται να ήταν τον Μάρτιο, όταν προσέφερε μια ματιά στο νέο της χτένισμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella Kidman Cruise (@bellakidmancruise)

Η Bella φαίνεται πως προτιμά να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με την τελευταία της δημόσια εμφάνιση να είναι το 2021, όταν παρευρέθη σε μια έκθεση Τέχνης στο Λονδίνο που φιλοξένησε η Courtney Love.

Η Bella υιοθετήθηκε από τη Nicole και τον τότε σύζυγό της Tom Cruise το 1992. Η Bella και ο αδελφός της Connor (γεννημένος το 1995) έχουν και οι δύο μια τεταμένη σχέση με τη Χολιγουντιανή σταρ όλα αυτά τα χρόνια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella Kidman Cruise (@bellakidmancruise)

Ωστόσο, η 56χρονη Nicole φέρεται να ελπίζει ότι όλα τα παιδιά της θα είναι παρόντα όταν της απονεμηθεί το βραβείο για το επίτευγμα ζωής στην τελετή του Αμερικανικού Ινστιτούτου Κινηματογράφου (AFI).

Η Nicole Kidman θα είναι η πρώτη Αυστραλή ηθοποιός που θα λάβει το βραβείο. Η σταρ φέρεται να ελπίζει να είναι παρόντα όλα τα παιδιά της, συμπεριλαμβανομένων των δύο υιοθετημένων παιδιών της με τον πρώην σύζυγό της.

“Η Nicole ξέρει ότι ο Connor είναι εξαιρετικά πιστός στον μπαμπά του, οπότε δεν περιμένει να έρθει, αλλά η πρόσκληση υπάρχει και για τους δύο“, είπε πηγή στο αυστραλιανό New Idea.

‘Είναι ένα γεγονός που έχουν κάθε δικαίωμα να γιορτάσουν μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια της Nicole”, συνέχισαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα