Nick Kyrgios: Θα γίνει πατέρας; Η φωτογραφία που φούντωσε τις φήμες

21:30 3/1/2024 - Πηγή: InStyle

O Nick Kyrgios και η σύντροφός του, Costeen Hatzi, προκάλεσαν φρενίτιδα στους θαυμαστές τους, όταν ανέβασαν μια φωτογραφία Instagram, όπου άφησαν υπαινιγμούς για ενδεχόμενη εγκυμοσύνη.

Το ζευγάρι, που είναι μαζί από τον Δεκέμβριο του 2021, ανέβασε μια γλυκιά φωτογραφία του, όπου ο τενίστας και η σύντροφός του ποζάρουν μαζί την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Ο 28χρονος Nick

ακουμπά προστατευτικά το χέρι του στην κοιλιά της 23χρονης Costeen. Αυτή η φωτογραφία πυροδότησε τις φήμες για εγκυμοσύνη με τους θαυμαστές να παραληρούν. “Παραμονή Πρωτοχρονιάς με τις αγάπες μου. Εύχομαι σε όλους ένα απίστευτο 2024 γεμάτο αγάπη, ευτυχία, επιτυχία και υγεία” έγραψε στη λεζάντα η Costeen Hatzi. Τόσο το διφορούμενο μήνυμα όσο και το στρατηγικά τοποθετημένο χέρι του Kyrgios προκάλεσαν εικασίες ότι το ζευγάρι ανακοίνωνε εμμέσως την εγκυμοσύνη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Costeen (@costeenhatzi)

“Προσπαθείς να μας πεις κάτι;” ρώτησε ένας θαυμαστής, ενώ ένας άλλος μπήκε κατευθείαν στο θέμα και ρώτησε αν η Costeen ήταν έγκυος. “Νόμιζα ότι ήταν μια ανακοίνωση εγκυμοσύνης”, σχολίασε ένας τρίτος.

Ο τέταρτος συμφώνησε, γράφοντας: “Ο τρόπος που σου κρατάει το στομάχι, νόμιζα ότι ήταν μια ανάρτηση ανακοίνωσης“. Πάντως, ο Nick Kyrgios είχε ήδη γεννητούρια στην οικογένειά του αφού η γυναίκα του αδελφού του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Keywords
Τυχαία Θέματα