Nelly Furtado: Η συμβουλή της στις 30χρονες – Το μυστικό της νεανικής όψης στα 45 της

Η Nelly Furtado δήλωσε ότι ανησυχεί ότι οι νεότερες γενιές επικεντρώνονται υπερβολικά στις “μοντέρνες” θεραπείες ομορφιάς. H τραγουδίστρια έχει γίνει πρωτοσέλιδο για τη νεανική της εμφάνιση από τότε που επέστρεψε στο προσκήνιο.

“Νομίζω ότι το λιγότερο είναι περισσότερο, και νομίζω ότι είναι ένα σημαντικό μήνυμα, επειδή νομίζω ότι γίνονται πάρα πολλοί πειραματισμοί με τους ανθρώπους στα 20 και στα 30 τους”,

δήλωσε η 45χρονη Furtado, στο PEOPLE σε συνέντευξή της τον Οκτώβριο. “Νομίζω ότι πειραματίζονται πάρα πολύ με το δέρμα τους, με τα νέα μοντέρνα πράγματα που βγαίνουν”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nelly Furtado (@nellyfurtado)

Η ίδια ενθαρρύνει να δώσουν στις δημοφιλείς θεραπείες μια δεύτερη σκέψη: “Πραγματικά στο τέλος της ημέρας, νομίζω ότι πρέπει να πάρουμε μια βαθιά ανάσα και να μην ορμάμε απλώς στις τελευταίες τάσεις για την περιποίηση του δέρματος”.

Αποκάλυψε επίσης τη δική της προσέγγιση για να αποκτήσει νεανική λάμψη – κάτι που απαιτεί απλώς “τρελή ποσότητα νερού” και άφθονο ύπνο. Αυτή η ρουτίνα είναι σταθερή τα τελευταία 25 χρόνια, δήλωσε η Furtado.

“Έχω λίγο πολύ την ίδια ρουτίνα περιποίησης του δέρματος από τότε που ήμουν 20 ετών, η οποία είναι απλώς να καθαρίζεις το πρόσωπό σου και μετά να κάνεις απολέπιση στο πρόσωπό σου”, είπε.

Υπάρχουν και άλλα πράγματα, επίσης – όπως ο περιορισμός της κατανάλωσης αλκοόλ. “Αντιμετωπίζω το αλκοόλ ως εορταστικό πράγμα, ίσως για τα γενέθλια ή κάτι τέτοιο, αλλά δεν το κάνω μέρος της κανονικής μου ρουτίνας, γιατί βρίσκω ότι πραγματικά με αφυδατώνει και με κουράζει“, δήλωσε στο PEOPLE.

Keywords
Τυχαία Θέματα