Naomi Watts: Μιλά για το πώς βίωσε την εμμηνόπαυση σε ηλικία 36 ετών – “Μέσα από το δύσκολο ταξίδι κέρδισα την αυτοαναγνώριση”

16:49 25/7/2023 - Πηγή: InStyle

Για τα προβλήματα που της δημιούργησε η πρόωρη εμμηνόπαυση – μόλις στα 36 της χρόνια – μίλησε η Naomi Watts.

Η διάσημη ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Hello και μίλησε ανοιχτά για το πόσο την ταλαιπώρησαν τα συμπτώματα και οι αλλαγές στη καθημερινότητά της.

Όπως είπε, το να μπεις σε εμμηνόπαυση

σε τόσο μικρή ηλικία δεν είναι εύκολο. Και ιδιαίτερα, σε μία εποχή που ακόμα οι πληροφορίες ήταν ελάχιστες.

Η Naomi Watts αναφέρθηκε στα συμπτώματα, όπως oi νυχτερινές εφιδρώσεις, ημικρανίες, εναλλαγές διάθεσης. «Ένιωθα σαν να έβγαινα εκτός ελέγχου» είπε χαρακτηριστικά η 54χρονη ηθοποιός.

Naomi Watts on going through early menopause at 36: I was ‘spiraling out of control’ https://t.co/o9RawkhjzS pic.twitter.com/nRBdyivUQK

— Page Six (@PageSix) July 24, 2023

Ωστόσο όπως επισήμανε οι αλλαγές αυτές τη βοήθησαν να νιώσει πιο απελευθερωμένη.

«Περνώντας αυτό το ταξίδι, με οδήγησε σε μία βαθύτερη κατανόηση του εαυτού μου. Βγήκα στην άλλη πλευρά νιώθοντας πιο “αυθεντική”. Η μεγάλη μου ελευθερία ήρθε στην “αυτοαναγνώριση”», τόνισε.

«Είχα αυτές τις φωνές στο πίσω μέρος του μυαλού μου που μου υπενθύμιζαν πως οι ηλικιωμένες γυναίκες δεν είναι μόνο για να αφήνονται στα “βοσκοτόπια”. Είχα αυτή την επιθυμία να είμαι αυθεντική και να κάνω όσα θέλω. Για αυτό, τώρα είμαι τόσο παθιασμένη με το να ευαισθητοποιώ και να ενθαρρύνω πιο ειλικρινείς συζητήσεις», τόνισε η Naomi Watts.

Naomi Watts: Και ναι, παντρεύτηκε τον Billy Crudup – Το επιβεβαίωσε με μια φωτογραφία

Keywords
Τυχαία Θέματα