Mother Denim: “save your mother, save yourself”

09:30 14/4/2021 - Πηγή: InStyle

Η Mother Denim πριν λίγες εβδομάδες μας σύστησε την νέα της capsule collection “60% Mother”. Όταν είσαι ένα από τα πιο διάσημα luxury jeans brands, με φανατικές θαυμάστριες τις Gigi Hadid, Meghan Markle και Reese Witherspoon, δεν μπορείς παρά να ακολουθήσεις την παγκόσμια στροφή της μόδας προς τη βιωσιμότητα.

motherdenim.com

Η

“60% Mother” είναι μία limited edition, capsule collection που κατασκευάστηκε αποκλειστικά στο χέρι στο Los Angeles. Γι’ αυτό το project, χρησιμοποιήθηκαν περισσεύματα υφάσματος, stock και vintage κομμάτια από τοπικά καταστήματα, τα οποία αποδομήθηκαν και επαναπροσδιορίστηκαν μέσα από μία φρέσκια ματιά, δίνοντας ξανά ζωή σε κομμάτια που θα κατέληγαν πιθανότατα στα σκουπίδια.

motherdenim.commotherdenim.commotherdenim.com

Μάλιστα, το κάθε ένα κομμάτι αυτής της συλλογής είναι μοναδικό, έχοντας τα δικά του ξεχωριστά χαρακτηριστικά και “ψεγάδια”, λόγω της χρήσης διαφορετικών pieces που ενώνονται για να δημιουργήσουν ένα εξ ολοκλήρου νέο ρούχο: vintage ανδρικά jeans μετατράπηκαν σε γυναικεία jackets και παλιά παντελόνια και τσάντες του στρατού μεταμορφώθηκαν σε paperbag-waist jeans και army βερμούδες.

motherdenim.commotherdenim.commotherdenim.com

Μία εξαιρετική συλλογή, πιστή στην αισθητική του brand, προσαρμοσμένη στις σύγχρονες ανάγκες παραγωγής, που κινούνται ολοένα και περισσότερο προς το δρόμο της βιωσιμότητας και της eco-friendly κουλτούρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Mother Denim,“save