Monster High: Οι νέες κούκλες έφτασαν στην Ελλάδα, για να προσφέρουν ατελείωτες ώρες παιχνιδιού

23:11 21/9/2023 - Πηγή: InStyle

Από την κυκλοφορία τους το 2010 οι κούκλες Monster High είναι από τις πιο επιτυχημένες και αγαπημένες κούκλες όλων των εποχών. Φέτος, επιστρέφουν με νέες εμφανίσεις, μοναδικά στυλ και έτοιμες να προσφέρουν ατέλειωτο παιχνίδι γεμάτο συμπερίληψη.

Με μήνυμα «Αυτή είσαι εσύ. Μοναδική. Είσαι Φοβερή» οι κούκλες με τις ιδιαίτερες εμφανίσεις αγκαλιάζουν τη μοναδικότητα και μέσα από τον φανταστικό τους κόσμο εμπνέουν τα παιδιά να ανακαλύψουν τον εαυτό τους και να δημιουργήσουν έναν κόσμο αποδοχής για όλους.

Επιπλέον,

οι Monster High κάνουν το ντεμπούτο τους στη σειρά κινουμένων σχεδίων του Nickelodeon «Monster High», η οποία κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο. Τα νέα επεισόδια είναι γεμάτα περιπέτειες και έχουν αποστολή
να προβάλλουν σε κάθε επεισόδιο την ισότητα, την αποδοχή και τη συμπερίληψη. Ο κάθε χαρακτήρας μοναδικός, με αυθεντικές ιστορίες υποστηρίζει και αγκαλιάζει τη διαφορετικότητα.

Η Lisa McKnight, SVP και Global Head of Barbie & Dolls της Mattel δήλωσε: “Οι θαυμαστές των Monster High ήταν πάντα βαθιά συνδεδεμένοι με θέματα που αφορούν στη συμπερίληψη και την αποδοχή τα οποία και ανέδειξαν τη Mattel ως Κορυφαίο Εμπορικό Σήμα Παιχνιδιού παγκοσμίως. Από τη δημιουργία τους, οι κούκλες Monster High προάγουν έναν κόσμο πιο αποδεκτό όπου όλοι νιώθουν ελεύθεροι να εκφραστούν. Στη νέα σειρά κινουμένων σχεδίων Monster High οι χαρακτήρες, ενθαρρύνουν όλους τους θαυμαστές να αγκαλιάσουν κάθε χαρακτηριστικό που τους κάνει μοναδικούς“.

Από την κυκλοφορία τους το 2010 έχουν πουληθεί 150 εκατομμύρια κούκλες σε περισσότερες από 60 χώρες.

Η σειρά περιλαμβάνει τις κούκλες:

Monster High Draculaura με ροζ-μαύρα μαλλιά και τη μικρή νυχτερίδα της. Φοράει σορτσάκι με καρδιές και μια μπλούζα-κορσέ με διάφανα μανίκια, διαφανείς κάλτσες με βολάν, ροζ παπούτσια πλατφόρμες, στέκα και γυαλιά ηλίου. Η κομψή κάπα της και τα μοναδικά αξεσουάρ της, την κάνουν ακόμα πιο εντυπωσιακή.Monster High Clawdeen, με μωβ ανταύγειες και το σκυλάκι της. Φοράει ολόσωμη κοντή animal print φόρμα και μπλουζάκι με φεγγάρια. Το σύνολό της ολοκληρώνεται με απίθανα αθλητικά παπούτσια, μαύρη τσάντα, χρυσαφί γυαλιά και κοσμήματα.Monster High Frankie με blue-black μαλλιά και το σκυλάκι της. Φοράει καρό φούστα, μπλούζα με αστραπές και γιλέκο με ραφές. Έχει τεχνητό πόδι, αθλητικά παπούτσια πλατφόρμες, και αξεσουάρ με απίθανες λεπτομέρειες. Monster High Lagoona με πολύχρωμα μαλλιά και το μικρό πιράνχας της, με φανταστική εμφάνιση, φορώντας ροζ μπλουζάκι με διχτυωτά μανίκια και πολύχρωμη ποδηλατική βερμούδα. Το σύνολό της ολοκληρώνεται με τσαντάκι μέσης, σακίδιο σε σχήμα κοχυλιού, χρωματιστά σανδάλια με πτερύγια εμπνευσμένα από την καταγωγή της.Monster High Cleo με μπλε μαλλιά και το σκυλάκι της, με εμφάνιση εμπνευσμένη από τη βασιλική καταγωγή της, φοράει μπλε φόρεμα και εντυπωσιακή ζώνη-αλυσίδα. Το σύνολό της ολοκληρώνεται με ψηλές μπότες, σακίδιο σε σχήμα πυραμίδας και χρυσαφένια αξεσουάρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα