Mirroring Method: Αυτή είναι η νέα τάση που υπόσχεται κομψά looks στο λεπτό

11:15 30/1/2024 - Πηγή: InStyle

Τι θα λέγατε αν σας αποκαλύπταμε πως υπάρχει μια μέθοδος που μπορεί να αλλάξει τον τρόπο του καθημερινού ντυσίματος; Καλωσορίσατε στην συναρπαστική και διασκεδαστική εποχή του “mirroring method”, μιας τάσης που έχει κατακτήσει το TikTok. Στην ουσία, είναι ένα styling trick που υπόσχεται να αναβαθμίσει το ντύσιμό σας με ελάχιστη προσπάθεια, αλλά με μέγιστη εντύπωση.

Το mirroring method είναι μια σύγχρονη τάση που κάνει focous σε λίγα αξεσουάρ που ταιριάζουν τονικά μεταξύ τους και τελικά κάνουν ένα χρωματικά συνεκτικό αποτέλεσμα. Μια είδους σύνδεση των σημείων. Ξεκινάμε

με ένα βασικό, ουδέτερο χρώμα και προσθέτουμε αξεσουάρ και επιπλέον στοιχεία στο ίδιο αντίστοιχο χρώμα. Θα δείτε ότι είναι πολύ πιο εύκολο από ότι σας περιγράφουμε!

Τα διάφορα mirroring methodsΒουργουνδί Mirroring

To βουργουνδί αποτελεί πηγή έμπνευσης για ένα στιλ που αποπνέει κομψότητα και ζεστασιά. Μπορείτε να το συνδυάσετε είτε με μαύρο, είτε με κρεμ και να δημιουργήσετε μια εικόνα που ακτινοβολεί έντονο δυναμισμό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lydia Tsegay (@femmeblk)

Μαύρο Mirroring

Το κλασικό μαύρο αναδεικνύει τη θηλυκότητα και την ανεπιτήδευτη φινέτσα. Ιδανικά, μπορείτε να το φορέσετε με αντίθετα χρώματα, όπως κρεμ ή καφέ, ή να παίξετε με το χακί, αν και η αντίθεση δεν θα είναι έντονη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sylvie Mus (@sylviemus_)

Καμηλό Mirroring

Το καμηλό πάει με πολλά χρώματα, όμως εμάς θα μας άρεσε ιδιαιτέρως με ναυτικό μπλε. Κλασικό, φίνο και εξαιρετικό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna (@theannaedit)

Καφέ Mirroring

Το καφέ δείχνει πιο σοφιστικέ από ποτέ μέσα από τα αξεσουάρ. Μπορείτε είτε να σετάρετε τα παπούτσια με την τσάντα ή ένα cozy πουλόβερ με τα γυαλιά ηλίου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julie (@leasy_inparis)

Γκρι Mirroring

Το γκρι είναι πάντα στη μόδα κι επίσης πολύ εύκολο στους συνδυασμούς. Τα βασικά χρώματα του ταιριάζουν μια χαρά, όμως μπορείτε κάλλιστα να δοκιμάσετε και τις έντονες αποχρώσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alfred Bramsen (@alfredbramsen)

Keywords
Τυχαία Θέματα