Mike Tindall: Σε reality show ο σύζυγος της εγγονής της βασίλισσας Ελισάβετ

Ο Mike Tindall θα συμμετέχει σε reality show της βρετανικής τηλεόρασης και έτσι γίνεται το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας που κάνει μία τέτοια κίνηση.

Ο σύζυγος της εγγονής της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ, Zara και γαμπρός της πριγκίπισσας Anna θα συμμετάσχει στο καστ του I’m A Celebrity… Get Me Out of Here, τον επόμενο μήνα και θα βρεθεί στη ζούγκλα της Αυστραλίας,

σύμφωνα με τη Sun.

twitter/@girlsreallyrule

Ο Mike Tindall φέρεται να έχει υπογράψει για να συμμετέχει στο reality show και θα βρεθεί στη ζούγκλα με τον Boy George, τον κωμικό Seann Walsh και τον DJ Chris Moyles.

Οι λεπτομέρειες σχετικά με τη συμφωνία “παραμένουν ένα καλά φυλαγμένο μυστικό”, ωστόσο, μια πηγή είπε στο δημοσίευμα: “Είναι ένα τεράστιο πραξικόπημα. Ο Mike είχε μια στο κουτί του μερικές από τις πιο σημαντικές στιγμές στην ιστορία της μοναρχίας για γενιές. Είναι βέβαιο ότι θα είναι διακριτικός, αλλά η παρουσία του σημαίνει ότι αυτό το show θα είναι must-see”.

Ο Mike, πρώην παίκτης ράγκμπι, ο οποίος κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2003 με την Αγγλία, παντρεύτηκε τη Zara το 2011 και το ζευγάρι έχει μαζί τρία παιδιά, τη Mia, οκτώ ετών, τη Lena, τεσσάρων ετών και τον Lucas, ενός έτους.

Ωστόσο, η υποτιθέμενη εμφάνιση του Mike στο I’m A Celeb δεν θα είναι η πρώτη του ταινία σε τηλεοπτικό ριάλιτι. το 2015, ο πρώην παίκτης του ράγκμπι εμφανίστηκε στην εκπομπή χειμερινών σπορ του Channel 4 The Jump.

Keywords
Τυχαία Θέματα