Michelle Pfeiffer: Υιοθέτησε ένα κουταβάκι και πλέει σε πελάγη ευτυχίας – Η αξιολάτρευτη φωτογραφία

11:27 23/6/2023 - Πηγή: InStyle

Η Michelle Pfeiffer είναι γνωστή για την αγάπη της για τα σκυλάκια. Τον Απρίλιο του 2020 αποκάλυψε ότι πέθανε ο σκύλος της Freddie στα 18 του χρόνια και ήταν συγκλονισμένη από την απώλειά του.

Τώρα η 65χρονη σταρ μοιράζεται τη χαρά της καθώς υιοθέτησε ένα κουταβάκι. Η ίδια το ανακοίνωσε ανεβάζοντας μια αξιολάτρευτη φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram.

“Πείτε γεια στην Dot, τη νέα μικρή αδερφή της Bella. Σε ευχαριστώ @tobiessmalldogrescue για αυτό το πολύ ξεχωριστό κορίτσι” έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας στην οποία ποζάρει κρατώντας το σχεδόν νεογέννητο σκυλάκι στα χέρια της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michelle Pfeiffer (@michellepfeifferofficial)

Το καταφύγιο από το οποίο η σταρ υιοθέτησε την Dot, ανέφερε στις πληροφορίες ότι το κουταβάκι γεννήθηκε στις 25/4/23 και ότι ζυγίζει 700 γρ. “Είναι ατρόμητη και επίσης είναι παρατηρητής και εξερευνητής. Δεν έχει ιδέα πόσο μικροσκοπική είναι και δίνει μια καλή μάχη με τα μεγαλύτερα αδέρφια της! Είναι το πραγματικό μικρότερο μέλος του πληρώματος. Ίσως είναι λίγο ντροπαλή στην αρχή, αλλά μόλις ξεθαρρέψει και νιώσει άνετα τίποτα δεν την σταματά και τα φιλιά της είναι ατελείωτα.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tobie’s Small Dog Rescue (@tobiessmalldogrescue)

Keywords
Τυχαία Θέματα