Michael Douglas: Η στιγμή που κατάλαβε ότι η Catherine Zeta-Jones είναι η μία – Η τρυφερή εξομολόγηση

16:50 12/4/2024 - Πηγή: InStyle

Ο Michael Douglas αποκάλυψε τη στιγμή που συνειδητοποίησε ότι η επί 24 χρόνια σύζυγός του Catherine Zeta Jones ήταν “η μία και μοναδική”.

O 79χρονος σταρ έδωσε συνέντευξη σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή και έκανε ένα ταξίδι στην αναμνήσεις, αναφερόμενος στη στιγμή που ερωτεύτηκε την 54χρονη Ουαλή σύζυγό του. Κατά την αφήγηση της συγκινητικής ιστορίας αγάπης, ο Michael Douglas είπε πως όλα οφείλονταν στο κοινό τους πάθος, το γκολφ.

“Ξέρετε, η Catherine αγαπάει το γκολφ. Αυτό ήταν το πιο κοντινό σημείο που βρεθήκαμε για πρώτη φορά μαζί. Τα πράγματα έδειχναν καλά και είπα: Τι λες για το γκολφ; Είπε: Ω, λατρεύω το γκολφ! Και της είπα: Αλήθεια; Αυτό είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό. Ναι, παίζει καλά“, πρόσθεσε ο Michael.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

Το ζευγάρι των σταρ του Χόλιγουντ γνωρίστηκε το 1998 στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ντοβίλ, όπου ο ηθοποιός προωθούσε το “A Perfect Murder” (Ένας τέλειος φόνος) με την Gwyneth Paltrow.

Η Catherine Zeta-Jones ήταν εκεί για την ταινία της “Η μάσκα του Zorro” με τον Antonio Banderas.

Ο Michael, ως γνωστόν, της είπε αμέσως μετά τη γνωριμία τους: “Θέλω να γίνω πατέρας των παιδιών σου”. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο The Plaza στη Νέα Υόρκη το 2000 και καλωσόρισε τον γιο Dylan, 23 ετών, και την κόρη Carys, 20 ετών, αμέσως μετά.

Keywords
Τυχαία Θέματα