Meryl Streep: Είναι αυτός ο νέος άντρας στη ζωή της μετά τον χωρισμό από τον σύζυγό της;

16:30 30/1/2024 - Πηγή: InStyle

Σαν βόμβα έπεσε τον Οκτώβριο η είδηση ότι η Meryl Streep χώρισε από τον επι 45 χρόνια σύζυγό της, Don Gummer. Μάλιστα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η βραβευμένη με Όσκαρ σταρ, 74 ετών, και ο διάσημος γλύπτης, 76 ετών, έχουν χωρίσει για περισσότερα

από έξι χρόνια

Τώρα φήμες τη θέλουν σε νέα σχέση, με συνάδελφό της και συγκεκριμένα τον Martin Short. Ωστόσο, ο ίδιος φημολογούμενος νέος έρωτας της Streep έσπευσε να διαψεύσει τις φήμες ότι αυτός και η Meryl βγαίνουν ραντεβού.

steve martin, martin short, meryl streep & selena gomez attend the afi awards at four seasons hotel los angeles at beverly hills in los angeles, california (2024)

: marcmalkin (ig) pic.twitter.com/Vje9fohMzP

— steve martin short archive (@thedailymartins) January 26, 2024

“Δεν είμαστε ζευγάρι. Είμαστε απλώς πολύ στενοί φίλοι”, δήλωσε στο podcast “Club Random” του Bill Maher.

Η διευκρίνιση του Short ήρθε μετά την αναφορά στους δυο σταρ ως “power couple”. Από την πλευρά του, ο Maher αστειεύτηκε ότι ο Martin, θα πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο να βγει με τη Streep ούτως ή άλλως. Όπως σημείωσε, “δεν υπάρχει τίποτα πιο ισχυρό στο Χόλιγουντ από ένα ζευγάρι εξουσίας”, σχολίασε. “Δούλεψε για τον Tom Cruise και τη Nicole Kidman. Δούλεψε για τον Brad Pitt και την Angelina Jolie”.

Martin Short shuts down rumors he's dating 'Only Murders in the Building' co-star Meryl Streep https://t.co/6r8zisBJL4 #BreakingNews #Breaking #News pic.twitter.com/kb3eLL8RB0

— Brett Murphy (@bmurphypointman) January 30, 2024

Ο 73χρονoς Short και η 74χρονη Streep πυροδότησαν για πρώτη φορά εικασίες για ρομαντισμό νωρίτερα αυτόν τον μήνα, όταν εθεάθησαν να έχουν ιδιαίτερα φιλική αλληλεπίδραση, ενώ κάθονταν μαζί στα βραβεία για τις Χρυσές Σφαίρες.

“Κάθομαι εδώ, με τη γνώση ότι η Meryl Streep και ο Martin Short μπορεί να είναι ερωτευμένοι, αλλά δεν έχω καμία απόδειξη”, έγραψε τότε ένας θεατής στο Twitter.

“Η Meryl Streep & ο Martin Short που υποτίθεται ότι βγαίνουν μαζί είναι τώρα η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία μου”, έγραψε ένα δεύτερο άτομο στο διαδίκτυο.

Keywords
Τυχαία Θέματα