Meghan Markle: Βόλτα σε πάρκο με τον Archie, τα δυο της σκυλάκια και δύο σωματοφύλακες

10:42 21/1/2020 - Πηγή: InStyle

Την δεύτερη δημόσια εμφάνιση της έκανε η Meghan Markle στον Καναδά όπου βρίσκεται μαζί με τον γιο της, Archie από τη στιγμή που ανακοίνωσε πως μαζί με τον πρίγκιπα Harry αποσύρονται από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε χτες (20/01) να κάνει μια χαλαρή βόλτα στο πάρκο Horth Hill Regional Park, το οποίο βρίσκεται λίγο πιο έξω πιο το Vancouver.

Βέβαια, η δούκισσα του Sussex δεν ήταν μόνη της, αφού στην αγκαλιά της κρατούσε τον 8 μηνών γιο της, και μαζί της είχε πάρει και τα δυο της σκυλιά (Oz και Guy) τα οποία τα είχε υιοθετήσει όταν ζούσε στο Toronto, λίγο πριν παντρευτεί με τον πρίγκιπα Harry. Μαζί της είχε και δυο σωματοφύλακες.

View this post on Instagram

Happy Duchess! – Meghan was spotted out recently on a hike with Archie and her two dogs, Guy and Oz

A post shared by Duchess of Sussex (@sussex.meghan) on Jan 20, 2020 at 5:52pm PST

Η Meghan είχε πολύ καλή διάθεση, χαμογέλασε για τις κάμερες ενώ το ντύσιμό της ήταν casual, μποτάκια, κολάν και σκούφο για το τσουχτερό κρύο του Vancouver.

View this post on Instagram

BuzzGist : #MeghanMarkle all smiles while carrying Archie in Vancouver- as Prince Harry finally arrives in Canada to start their new life.

A post shared by BuzyBees (@buzybees__) on Jan 21, 2020 at 12:17am PST

Στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση η δούκισσα του Sussex  επισκέφτηκε το Downtown Eastside Women’s Center στο Βανκούβερ, ένα κέντρο παρέχει βοήθεια και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε γυναίκες και παιδιά που έχουν πέσει θύματα ενδοοικογενειακής βίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣMeghan Markle: Το Twitter πρόσεξε μια λεπτομέρεια στο outfit της στον Καναδά που δείχνει ότι αλλάζει το στιλ της

Keywords
Τυχαία Θέματα