Meghan Markle: Τρομοκρατημένοι και εξοργισμένοι οι βοηθοί της από το νέο βιβλίο του Omid Scobie

13:30 4/12/2023 - Πηγή: InStyle

Το νέο βιβλίο του Omid Scobie προκαλεί αναταράξεις στη βασιλική οικογένεια και τη Βρετανία με τις εκρηκτικές αποκαλύψεις του. Ωστόσο, δεν αφήνει αλώβητη και την καλή φίλη του δημοσιογράφου, Meghan Markle και τον Harry.

Οι βοηθοί της δούκισσας του Σάσεξ θεωρούν ότι το “Endgame” θα έχει επιπτώσεις στα Μέσα Ενημέρωσης για το ζευγάρι.

Meghan Markle’s talent agency ‘horrified’ over Omid Scobie’s new book and race rowMirror Online https://t.co/95QkCNuHtC

— Demetress (@MorrisDemetress) December 4, 2023

Το βιβλίο κυκλοφορεί στο εξωτερικό από τις 28 Νοεμβρίου και αποτελεί ωρολογιακή βόμβα για ολόκληρη τη βασιλική οικογένεια. Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry δεν μένουν ανεπηρέαστοι και αυτοί από τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις. Πηγή κοντά στα Ανάκτορα χαρακτήρισε το βιβλίο “ταπισερί από ασυναρτησίες και συρραμμένα ψεύδη”. Όμως δεν έτυχε καλύτερης υποδοχής από τους βοηθούς της δούκισσας του Σάσεξ. Αυτοί εκφράζουν φόβους για τις δραματικές συνέπειές του στο μέλλον της αφεντικίνας τους στις ΗΠΑ. Ενθαρρύνουν, μάλιστα, τη Meghan Markle να λάβει δραστικά μέτρα.

Οι σύμβουλοι και οι image-makers της Meghan Markle δήλωσαν “τρομοκρατημένοι και εξοργισμένοι” που είδαν τη δημοτικότητα του ζευγαριού να πέφτει κατακόρυφα μετά τις καυστικές αποκαλύψεις του “Endgame”. Κατά την άποψή τους, η δούκισσα του Σάσεξ πρέπει να λάβει τις αποστάσεις της απ’ όλα αυτά, αλλιώς θα “καταστραφεί” το μέλλον της ίδιας και του συζύγου της. Μια πηγή δήλωσε στην Express ότι η Meghan μπορεί να χάσει “πιθανά συμβόλαια”. “Μια σειρά από συμφωνίες που βρίσκονται υπό διαπραγμάτευση για τη Meghan και την εταιρεία παραγωγής τους Archewell θα μπορούσαν να ακυρωθούν με μια κίνηση“, δήλωσε η πηγή, προσθέτοντας ότι η κατάσταση είναι μια πραγματική δοκιμασία για το ζευγάρι.

Oρισμένοι σχολιαστές πιστεύουν ότι αυτό το βιβλίο θα προκαλέσει μεγαλύτερη καταστροφή στο ζευγάρι παρά στη βασιλική οικογένεια. Απομένει στον Hary και τη Μeghan να λάβουν τη σωστή απόφαση για το μέλλον τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα