Meghan Markle κατά Kate Middleton: Ενοχλημένη με την πριγκίπισσα της Ουαλίας η δούκισσα του Σάσεξ – “Δεν ζήτησε ποτέ συγγνώμη”

17:07 3/8/2023 - Πηγή: InStyle

Η Meghan Markle φέρεται να είναι ενοχλημένη που η Kate Middleton, δεν έχει ζητήσει ακόμη συγγνώμη για την αντιμετώπιση που είχε η δούκισσα του Σάσεξ όταν ήταν εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Μάλιστα, η Meghan αισθάνεται ότι η Kate και ο σύζυγός της, πρίγκιπας William, “δεν έχουν λογοδοτήσει ποτέ” για τις πράξεις τους, δήλωσε πηγή στο περιοδικό Closer μέσω της Mirror, προσθέτοντας ότι το ζευγάρι “δεν ζήτησε ποτέ συγγνώμη και φαινομενικά τη γλίτωσε.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate & Meghan. (@katemeghans)

Η πηγή πρόσθεσε ότι η Markle ήταν “πεπεισμένη” ότι ο κόσμος θα τη συμπαθούσε μετά την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ του Netflix “Harry & Meghan” της ίδιας και του συζύγου της πρίγκιπα Harry.

“Αυτό δεν συνέβη”, υποστήριξε η πηγή. “Δεν είναι έτσι όπως οραματιζόταν ότι θα εξελίσσονταν τα πράγματα, αλλά η Meghan γνωρίζει την αλήθεια και θα πει σε όποιον ακούσει ότι η Kate είχε ένα πλεονέκτημα.”

Οι δύο γυναίκες είχαν μια ψυχρή σχέση όλα αυτά τα χρόνια.

Kate-Meghan: Σπάει τη σιωπή του ο ράφτης που διόρθωσε τα φορέματα των παρανύμφων – “Αναμενόμενο να καταλήξει με δάκρυα”

Είχαν μια εκρηκτική διαφωνία πριν από τον γάμο της Markle και του Harry το 2018 για το φόρεμα παρανύμφου της πριγκίπισσας Charlotte.

Η δούκισσα του Σάσεξ μίλησε για την κόντρα τους σε μια εκρηκτική συνέντευξη στην Oprah Winfrey τον Μάρτιο του 2021, αποκαλύπτοντας ότι η 41χρονη Middleton ήταν αυτή που την έκανε να κλάψει και όχι το αντίθετο, όπως είχε αναφερθεί προηγουμένως.

Kate Middleton’s friend insists Meghan Markle was wrong about first meetinghttps://t.co/XJmjOGTB1E pic.twitter.com/DkqEgB9cmj

Mirror Royal (@MirrorRoyal) July 25, 2023

Ο Harry αναφέρθηκε με περισσότερες λεπτομέρειες στον καβγά στα απομνημονεύματά του, “Spare”, υποστηρίζοντας ότι η Middleton απαίτησε να ξαναφτιάξουν όλα τα φορέματα των παρανύμφων μόλις τέσσερις ημέρες πριν από τον γάμο, επειδή δεν ήταν ευχαριστημένη με τον τρόπο που έδειχνε το φόρεμα στη Charlotte.

Ο δούκας του Σάσεξ έγραψε ότι όταν η Markle παρότρυνε τη Middleton να επισκεφθεί τον ράφτη της για αλλαγές, αυτή αρχικά αρνήθηκε. Ο Harry απαρίθμησε και άλλες προσβολές, όπως ότι η Kate ήταν μικροπρεπής για ένα λιπ γκλος που η Markle ζήτησε να δανειστεί.

Έγραψε επίσης ότι η Markle δέχτηκε επίπληξη επειδή έκανε ένα αθώο σχόλιο για το “μωρουδιακό μυαλό” της Middleton πριν από τον γάμο τους. Η Kate είχε γεννήσει πρόσφατα το τρίτο της παιδί, τον πρίγκιπα Louis.

Η Page Six ανέφερε προηγουμένως ότι η Middleton είναι πράγματι πολύ πιο ατσάλινη και έξυπνη από την καλοκάγαθη δημόσια εικόνα της. Η συγγραφέας Valentine Low είπε ότι η Middleton γνωρίζει πολύ καλά ότι “μια μέρα θα γίνει βασίλισσα” και “σκέφτεται πολύ προσεκτικά τη μακροπρόθεσμη ασφάλεια, τη δύναμη και τη σταθερότητα της βασιλικής οικογένειας ως θεσμού.”

Keywords
Τυχαία Θέματα