Meghan Markle: Καλείται να υιοθετήσει νέο στιλ – Ποιος ο λόγος;

17:17 7/4/2024 - Πηγή: InStyle

Μια συνολική αλλαγή της εικόνας που προβάλλει, θέλει να κάνει η Meghan Markle. Πρόκειται για αυτό που οι ειδικοί αποκαλούν rebranding. Φυσικά, στη διάθεσή της θα έχει τους καλύτερους image makers, μεταξύ των οποίων και στιλίστες. Άλλωστε, οι ενδυματολογικές επιλογές παίζουν καθοριστικό ρόλο στο είδος της φήμης κάθε celebrity.

Εν προκειμένω λοιπόν, η Meghan Markle πρέπει σύμφωνα με τους ειδικούς να «μετριάσει»

την ένταση των outfits της. Μια συνολική, δηλαδή, αναθεώρηση της γκαρνταρόμπας της. Και όλα αυτά λίγο πριν την έναρξη του νέου της εγχειρήματος, του lifestyle brand American Riviera Orchard. Εκτός φυσικά από τα ρούχα που επιλέγει, οι ειδικοί της συνέστησαν να περιορίσει γενικά τον πολυτελή τρόπο ζωής της. Μέρος αυτού, είναι και τα ρούχα και παπούτσια ακριβών οίκων.

Αν λάβουμε υπόψη το γούστο της, δεν θα είναι και ό, τι πιο εύκολο. Θυμίζουμε ότι η δούκισσα του Sussex έδειξε το ακριβό της γούστο και στο τελευταίο της ταξίδι. Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στον Καναδά, έκανε εμφανίσεις με πανάκριβα ρούχα. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα το outfit αξίας περίπου 8.000 δολαρίων που επέλεξε σε εκδήλωση των Invictus Games.

Ακολούθησε σύνολο αξίας 3.500 δολαρίων σε ομιλία της στο South by Southwest Festival. Σε πολλά ακόμη όμως paparazzi στιγμιότυπα, την έχουμε δει με φορέματα αξίας αρκετών χιλιάδων.

Οι αλλαγές που προτείνουν οι ειδικοί

Μιλώντας στη The Mirror, η Lynn Carratt, guru δημοσίων σχέσεων, έδωσε τα «φώτα» της. «Οι Sussexes πρέπει να γίνουν πιο οικείοι στο βρετανικό κοινό. Η Meghan πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο να μειώσει τη χρήση επώνυμων σχεδιαστών. Να επιλέξει πιο λιτά outfits, όπως η Kate. Το να προβάλλει τον εαυτό της ως μια κανονική εργαζόμενη μητέρα, θα βοηθήσει. Να δείξει δηλαδή ότι αντιμετωπίζει τις ίδιες προκλήσεις με τους άλλους πολίτες.

Το κοινό συχνά δεν συμπαθεί την υποκρισία του ζευγαριού. Επιδεικνύει την προνομιούχα ζωή του, ενώ προσπαθεί να έχει απήχηση στους απλούς πολίτες. Δεν γίνεται να προσπαθούν να τους κάνουν να ταυτιστούν μαζί τους με αυτόν τον τρόπο. Επίσης, συχνά σχολιάζουν τη χρήση ιδιωτικών τζετ, δεδομένου ότι οι Sussexes κάνουν εκστρατεία για την κλιματική αλλαγή. Δίκαιο ή άδικο, στο κοινό αρέσει να τους κάνει κριτική για αυτά τα πράγματα. Οπότε πιστεύω ότι η μείωσή τους, θα βοηθήσει στη δημοφιλίας τους».

Σημείωσε βέβαια πως ουσιαστικά θα δέχονται πάντα κριτική «για ό,τι κι αν κάνουν». Να αναφέρουμε ότι, από τότε που αποχώρησαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, Harry και Meghan δεν έχουν οικονομική υποστήριξη από τη βασιλική οικογένεια. Η συνολική καθαρή αξία τους εκτιμάται στα 60 εκατομμύρια δολάρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα