Meghan Markle: Φωτιές ανάβει το μυστηριώδες δαχτυλίδι αξίας 62.000 δολαρίων – Η “ύποπτη” προέλευσή του

15:27 13/9/2023 - Πηγή: InStyle

Η Meghan Markle έφθασε στη Γερμανία για τους Invictus Games ώστε να βρεθεί στο πλευρό του συζύγου της πρίγκιπα Harry.

Σε μια συναισθηματική ομιλία σε κοινό 1.600 ανθρώπων σε ένα λαμπερό πάρτι που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο του Ντίσελντορφ, η δούκισσα του Σάσεξ, εντυπωσίασε μ’ ένα μαύρο φόρεμα από την Banana Republic,

που κοστίζει 112 λίρες.

Ωστόσο, αυτό που προσέλκυσε τα βλέμματα ήταν το μυστηριώδες ροζ δαχτυλίδι της, το οποίο κατασκευάστηκε από τη διάσημη σχεδιάστρια κοσμημάτων Lorraine Schwartz και, σύμφωνα με πληροφορίες, αξίζει περίπου 62.000 δολάρια.

Meghan Markle is ‘unwilling to be separated’ from Prince Harry during Invictus speech – The Mirror https://t.co/w0aYCkVraY

— Linda (@Bjessie100Linda) September 13, 2023

Εδώ και καιρό υπάρχουν ερωτήματα σχετικά με την προέλευση του ροζ δαχτυλιδιού, το οποίο έχει φορέσει η Meghan πολλές φορές. Το 2021, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan διέψευσαν τους ισχυρισμούς ότι το δαχτυλίδι φτιάχτηκε με διαμάντια που δώρισε στο ζευγάρι ένας μυστηριώδης δωρητής στη Μέση Ανατολή, πριν ξεκαθαρίσουν ότι αναφέρονταν σε διαφορετικό δαχτυλίδι.

Αρχικά είπαν ότι το κομμάτι προήλθε από έναν στυλίστα σε φωτογράφιση απευθείας από τον σχεδιαστή και ότι δεν υπήρχε καμία σχέση με έναν μυστηριώδη δωρητή στη Μέση Ανατολή. Αλλά σε μια θεαματική… κωλοτούμπα, αργότερα αναίρεσαν τη διάψευση και διευκρίνισαν ότι αναφέρονταν σε ένα διαφορετικό δαχτυλίδι.

During a special Friends @ Home Event at the 2023 Invictus Games, #MeghanMarkle said she wanted to bring her children to the event as soon as possible. https://t.co/LMTjQv9oNE

InStyle (@InStyle) September 13, 2023

Δεν έγινε καμία περαιτέρω αναφορά στο εν λόγω δαχτυλίδι Lorraine Schwartz στο δεξί της χέρι, δημιουργώντας το ερώτημα αν η Meghan έχει κάτι να κρύψει σχετικά με την προέλευση του διαμαντιού, το οποίο εθεάθη για πρώτη φορά στο δάχτυλό της τον Οκτώβριο του 2020.

Αν τα διαμάντια προέρχονταν πράγματι από τη Μέση Ανατολή, δεν είναι σαφές αν η Meghan έλαβε το δώρο όσο ήταν ακόμη εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας ή αφού εκτέλεσε τα τελευταία επίσημα καθήκοντά της στις αρχές Μαρτίου 2020.

Δεν επισκέφθηκε επίσημα την περιοχή, αλλά υπάρχει πάντα η πιθανότητα να έκανε ένα ιδιωτικό ταξίδι.

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ δημοσιεύουν μόνο μια λίστα με τα δώρα που λαμβάνουν οι βασιλείς κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους στο Ηνωμένο Βασίλειο ή στο εξωτερικό, και δεν υπάρχει καμία δημόσια καταγραφή ότι δόθηκαν διαμάντια στη Meghan.

Τα δώρα που αποστέλλονται στα μέλη της βασιλικής οικογένειας εκτός επίσημων υποχρεώσεων καταγράφονται αλλά δεν δημοσιοποιούνται. Το Παλάτι είχε προηγουμένως κατευθύνει τις ερωτήσεις σχετικά με τα διαμάντια πίσω στους εκπροσώπους των Σάσεξ στις ΗΠΑ.

Η ατάκα που προκάλεσε αντιδράσεις

Η Meghan Markle εμφανίστηκε ευδιάθετη φθάνοντας στο Ντίσελντορφ για τους Invictus Games. Ανεβαίνοντας στο βήμα απευθύνοντας την ομιλία της στο κοινό, σημείωσε: “Είναι τόσο ιδιαίτερο να βρίσκομαι εδώ και λυπάμαι πολύ που άργησα για το πάρτι. Όπως τόσοι πολλοί από εσάς, ξέρουμε ότι αυτό έχει να κάνει με την οικογένεια και τους φίλους και την κοινότητα που έχουν δημιουργήσει οι Invictus, και έτσι έπρεπε να περάσω λίγο περισσότερο χρόνο για να τακτοποιήσω τα μικρά μου στο σπίτι.”

She’s so beautiful. #MeghanMarkle pic.twitter.com/n64wXaN5ms

— A*y W*a*t* (@ILuvLewisHam) September 13, 2023

Ωστόσο, αυτή ακριβώς η δήλωση ήταν που προκάλεσε αντιδράσεις με τον εμπειρογνώμονα επί των βασιλικών θεμάτων, Tom Bower, να εκφράζει την οργή του για τους λόγους που επικαλέστηκε η Meghan για την καθυστέρηση στο ταξίδι της. Σύμφωνα με το Express.co.uk, ο Bower χαρακτήρισε τις δικαιολογίες της γελοίες και την κατηγόρησε ότι υποκρίνεται πως περνά χρόνο με τα παιδιά της.

Ο Bower είπε ότι το να “προσποιηθεί η Meghan ότι άργησε επειδή έπρεπε να δώσει μιλκσέικ στα παιδιά της ήταν απλώς γελοίο.”

She is nauseating!!!
Meghan Markle who “refused to visit her father when he had a stroke” and did “her best to destroy the Royal family” has been blasted for delivering a speech about family values. #MeghanMarkIeisTOXIC#MeghanMarkIeRuinedInvictus pic.twitter.com/5ONZRq5jkn

Keywords
Τυχαία Θέματα