Meghan Markle: Επισκέφθηκε το Uvalde για να εκφράσει τα συλλυπητήριά της ως μητέρα

09:28 27/5/2022 - Πηγή: InStyle

Λίγες μέρες μετά το τραγικό περιστατικό στο Uvalde του Texas, που έγινε πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο, η Meghan Markle επισκέφθηκε το Δημοτικό Σχολείο Robb, όπου άφησε λευκά λουλούδια σε ένα αυτοσχέδιο μνημείο για τις 21 ζωές που χάθηκαν. Σύμφωνα με το USA Today, ένας εκπρόσωπος της Markle εξήγησε ότι «ήταν σημαντικό για τη Meghan, ως μητέρα, να κάνει το ταξίδι και να εκφράσει τα συλλυπητήριά της και την υποστήριξή

της στην κοινότητα του Texas σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Oι εθελοντές στο Herby Ham Activity Center μοιράστηκαν ότι η Markle έδωσε φαγητό σε ένα κοινοτικό κέντρο πριν επισκεφτεί το μνημείο. Η δωρεά της περιελάμβανε μεγάλα κιβώτια γεμάτα σάντουιτς και επιδόρπια για όσους έπαιρναν μέρος στην αιμοδοσία του κέντρου εκείνη την μέρα.

today.com

Στο μνημείο που είναι γεμάτο από ξύλινους σταυρούς με μπλε καρδιές και μοτίβα ψαριών γύρω από μια λίμνη, η Meghan απέδωσε τα σέβη της, με το πρόσωπό της κρυμμένο από ένα καπέλο του μπέιζμπολ καθώς άφηνε λουλούδια. Το 2019, η ίδια και ο πρίγκιπας Harry απέτιναν φόρο τιμής στα θύματα των μαζικών πυροβολισμών σε δύο τζαμιά της Νέας Ζηλανδίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα