Meghan Markle: Έδειξε την τρυφερή της πλευρά διαβάζοντας παραμύθια στο Νοσοκομείο Παίδων του Λος Άντζελες

16:11 3/4/2024 - Πηγή: InStyle

Η Meghan Markle επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Παίδων του Λος Άντζελες θέλοντας να υποστηρίξει την εκστρατεία συγκέντρωσης πόρων Make March Matter. Η δούκισσα του Σάσεξ διάβασε τρία από τα αγαπημένα της βιβλία στα παιδάκια επιδεικνύοντας τις υποκριτικές της ικανότητες.

“Τα παιδιά γελούσαν και τραγουδούσαν καθώς η δούκισσα μεταμορφωνόταν σε χαρακτήρα με κάθε σελίδα καθώς διάβαζε

αγαπημένα βιβλία των μικρών ασθενών, όπως το Rosie the Riveter, το Pete the Cat και το I Saw a Cat“, σύμφωνα με ανακοίνωση.

Σε ένα βίντεο από την επίσκεψη, η Meghan χαιρέτησε τα παιδιά όταν συγκεντρώθηκαν για τη συναρπαστική ώρα ανάγνωσης, δείχνοντας με ενθουσιασμό το εξώφυλλο του βιβλίου Rosie Revere, Engineer και λέγοντας στην ομάδα: “Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Royal watcher (@royaltywithme)

Η επίσκεψη αυτή είχε πριγκιπικό αέρα, αφού θύμισε έντονα παρόμοιες κινήσεις από τη βασίλισσα Camilla και την Kate Middleton, οι οποίες στο παρελθόν είχαν μοιραστεί τα αγαπημένα τους παιδικά βιβλία, καθώς ένωσαν τις δυνάμεις τους για να ενθαρρύνουν τους νέους να διαβάζουν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη What Meghan Wore (@whatmeghanwore)

Οι υποκριτικές ικανότητες της Meghan ήταν εμφανείς, καθώς έκανε χειρονομίες και άλλαζε τον ήχο της φωνής της για να προσθέσει περισσότερο ύφος στις ατάκες των χαρακτήρων.

Για την εμφάνισή της αυτή, η Meghan επέλεξε ένα φόρεμα Oscar De La Renta αξίας 3.490 δολαρίων (2.776 λίρες).

Keywords
Τυχαία Θέματα