Mariah Carey: Τα υπονοούμενα της για τα Grammys, ενώ παραλαμβάνει τιμητικό βραβείο

23:30 3/2/2024 - Πηγή: InStyle

Η Mariah Carey θα ήθελε τα Grammys να είχαν δείξει λίγο περισσότερη «αγάπη» σε εκείνη. Συγκεκριμένα, η 54χρονη τραγουδίστρια εξέφρασε το παράπονό της για το γεγονός ότι είχε καιρό να της απονεμηθεί κάποιο βραβείο. Και όλα αυτά έγιναν, την ώρα που δεχόταν το τελευταίο της Grammy.

Την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου, η Mariah Carey παρέλαβε το βραβείο Global Impact Award

από το Recording Academy’s Black Music Collective στο Los Angeles. Το βραβείο τιμά τα επιτεύγματα και την επιρροή της ως μαύρη καλλιτέχνιδα. Κατά την παραλαβή του όμως, η βραβευόμενη «πέταξε» μερικά υπονοούμενα προς την Ακαδημία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Black Music Collective (@blackmusiccollective)

Τα υπονοούμενα της για τα Grammys

«Είναι αυτό ένα πραγματικό Grammy; Δεν έχω δει εδώ και τόσο καιρό ένα τέτοιο βραβείο» είπε. Και προσέθεσε: «Είναι περίεργο, δεν ξέρω». Φυσικά, το κοινό γέλασε καθώς εκείνη κρατούσε το βραβείο της. «Θα καταλάβουμε τι είναι αυτό αργότερα» κατέληξε.

Θυμίζουμε ότι η Carey είναι πέντε φορές νικήτρια των Grammys. Έχει μάλιστα βρεθεί σε συνολικά 34 υποψηφιότητες κατά τη διάρκεια της καριέρας της. Ωστόσο, έχουν πράγματι περάσει σχεδόν δύο δεκαετίες από τότε που πήρε το τελευταίο, το 2006. Απέσπασε το πρώτο το 1991, ως Καλύτερη Νέα Καλλιτέχνης και για την Καλύτερη Γυναικεία Ποπ Φωνητική Εκτέλεση. Ακολούθησαν τα βραβεία Καλύτερου R&B Τραγουδιού, Καλύτερης Γυναικείας R&B Φωνητικής Εκτέλεσης και Καλύτερου Σύγχρονου R&B Άλμπουμ το 2006. Η Carey ήταν για τελευταία φορά υποψήφια το 2009. Επρόκειτο για την κατηγορία καλύτερης gospel ερμηνείας για το τραγούδι «I Understand».

Παρά τη μεγάλη της καριέρα πάντως, είναι αξιοπερίεργο που δεν έχει κερδίσει ποτέ τα τρία «πολυπόθητα» βραβεία. Αυτό του Record of the Year, Song of the Year ή του Album of the Year.

Keywords
Τυχαία Θέματα