Maria Menounos: Τα συγκινητικά λόγια για τη μητέρα της

Η Maria Menounos γιόρτασε πρόσφατα την επέτειο γάμου της με τον Kevin Undergaro. Προς τιμήν αυτής της γλυκιάς στιγμής, δημοσίευσε μια throwback ανάρτηση με όμορφα στιγμιότυπα από εκείνη τη σημαντική ημέρα. Υπήρχε όμως μια εικόνα που ξεχώριζε από τις υπόλοιπες και μας συγκίνησε πραγματικά. Πρόκειται για τη φωτογραφία με τη μητέρα της, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν από μερικούς μήνες.

Η Hailey και ο Justin Bieber γιόρτασαν δύο χρόνια γάμου!

View this post on Instagram

Η δημοσίευση

κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA MENOUNOS (@mariamenounos)

Έχουν περάσει τρία χρόνια από τον λαμπερό γάμο της 43χρονης καλλονής, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στον Άκοβο Αρκαδίας. Το ζευγάρι είχε αποφασίσει να παντρευτεί, ύστερα από είκοσι χρόνια σχέσης. “Αν μπορούσα να ξαναζήσω μια μέρα στη ζωή μου, αυτή θα ήταν η μέρα του γάμου μου στον Άκοβο, στην Ελλάδα. Μου πήρε μόλις 20 χρόνια για να το κάνω χα χα!” έγραψε στην περιγραφή της ανάρτησής της.

Eve Jobs: Το ντεμπούτο της στην πασαρέλα

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA MENOUNOS (@mariamenounos)

“Και το γεγονός πως και οι δύο γονείς μου ήταν εκεί για να το γιορτάσουν και να ζήσουν αυτήν την εμπειρία, σημαίνει πραγματικά τα πάντα για μένα. Εάν αναρωτιέστε τι μου ψιθυρίζει η μαμά μου στα ελληνικά, στην πραγματικότητα μου λέει πως αν την δω να κλαίει, θα είναι δάκρυα χαράς. Είναι δύσκολο να το βλέπω τώρα, αλλά είμαι τόσο ευγνώμων που μοιραστήκαμε μαζί αυτή τη στιγμή” ολοκλήρωσε λέγοντας.

Jennifer Lawrence: Παραδίδει μαθήματα pregnancy style

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA MENOUNOS (@mariamenounos)

Keywords
Τυχαία Θέματα