Maria Menounos: “H μητρότητα πηγαίνει υπέροχα – Είμαι τόσο ερωτευμένη που είναι τρελό”

11:59 10/8/2023 - Πηγή: InStyle

Η Maria Menounos δεν μπορεί να μην σκεφτεί όσες δυσκολίες αλλά και ευτυχισμένες στιγμές που βίωσε τα τελευταία χρόνια, καθώς μέσα από τον πόνο έφτασε και στην υπέρτατη ευτυχία πραγματοποιώντας το όνειρο της μητρότητας.

Η πρώην ανταποκρίτρια του E! News μοιράστηκε μια μακροσκελή ενημέρωση για τη ζωή της στο Instagram, ενημερώνοντας τους ακολούθους της για το πώς τα πηγαίνει μετά τη διάγνωση καρκίνου του παγκρέατος σταδίου 2 τον Ιανουάριο και τη γέννηση

του πρώτου της μωρού μέσω παρένθετης μητέρας τον Ιούνιο.

“Γεια σας φίλοι! Η μητρότητα πηγαίνει υπέροχα”, έγραψε ανεβάζοντας ταυτόχρονα μια φωτογραφία της στην οποία ποζάρει κρατώντας στην αγκαλιά της την έξι εβδομάδων κόρη της Athena, ενώ φοράει ένα μπλουζάκι με τη λέξη “Mother” (μητέρα). “Αυτή τη στιγμή κοιμάται πάνω μου καθώς έχουμε λίγο πρωινό φως. Είμαι τόσο ερωτευμένη που είναι τρελό”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA MENOUNOS (@mariamenounos)

“Σας ευχαριστώ όλους σας για την αγάπη. Κοιτάζω πίσω τα τελευταία 6 χρόνια – ήταν κάπως τρελά. Η μητέρα μου παθαίνει όγκο στον εγκέφαλο, μετά εγώ, δύο χειρουργικές επεμβάσεις στον εγκέφαλο αργότερα, μετά και οι δύο γονείς μου νοσηλεύονται στο νοσοκομείο με κολπίτιδα, μετά έχασα τη μητέρα μου, μετά διαγνώστηκα με διαβήτη τύπου 1, μετά νευροενδοκρινικός όγκος στο πάγκρεας… και κάποια άλλα τρελά πράγματα στο ενδιάμεσο“, περιέγραψε τα σκληρά χτυπήματα που δέχτηκε τα τελευταία χρόνια.

Είπε ότι ο σύζυγός της, Keven Undergaro, την ενθάρρυνε να πάρει χρόνο για να σταματήσει και να επεξεργαστεί όλα τα μεγάλα γεγονότα της ζωής της. “Ο Kev λέει ότι ίσως να τα πηγαίνω πολύ καλά με τα χτυπήματα και ότι πρέπει να καθίσω πίσω και να τα αναγνωρίσω όλα περισσότερο – ίσως κάποια στιγμή να σκάψω βαθύτερα”, επεσήμανε και έκλεισε τη μακροσκελή ανάρτησή της με μια ευχή.

“Αυτήν τη στιγμή μόνο αυτή η λίστα με κάνει τόσο ευγνώμων που είμαι ζωντανή και που έχω ευδοκιμήσει. Που είμαι εδώ για να απολαμβάνω αυτό το όμορφο κοριτσάκι. Ευχαριστώ τον Θεό! Ευχαριστώ τον Άγιο Νεκτάριο και την Παναγία. Προσεύχομαι όλα αυτά να είναι πίσω μας και να έχουμε μόνο υπέροχες μέρες μπροστά μας!”

Keywords
Τυχαία Θέματα