Malala Yousafzai: Η απάντησή της στα “κρύα” αστεία του Jimmy Kimmel στα Όσκαρ – Θύελλα αντιδράσεων από χρήστες των social media

15:19 13/3/2023 - Πηγή: InStyle

Σκληρή κριτική δέχεται ο Jimmy Kimmel για τα περίεργα αστεία που απηύθυνε προς τη Malala Yousafzai τη βραδιά των Όσκαρ.

Ο παρουσιαστής χαρακτηρίστηκε ως “η εθνική ντροπή” και κατηγορήθηκε ότι “παρενόχλησε” την ακτιβίστρια για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Malala Yousafzai at the #Oscars. https://t.co/i5wEon5M8t pic.twitter.com/lj1vNX5o1r

Variety (@Variety) March 12, 2023

Η 25χρονη κάτοχος του Νόμπελ Ειρήνης, η οποία ήταν έφηβη ακτιβίστρια της εκπαίδευσης όταν πυροβολήθηκε στο πρόσωπο από Ταλιμπάν στο Πακιστάν το 2012, φάνηκε να νιώθει άβολα όταν ο Jimmy Kimmel την πλησίασε και της έκανε μία αμήχανη ερώτηση σχετικά με τον Harry Styles και τον Chris Pine.

“Το έργο σας για τα ανθρώπινα δικαιώματα και την εκπαίδευση των γυναικών και των παιδιών αποτελεί έμπνευση. Ως η νεότερη νικήτρια του βραβείου Νόμπελ στην ιστορία, αναρωτιόμουν, πιστεύετε ότι ο Harry Styles έφτυσε τον Chris Pine;“, αναρωτήθηκε ο 55χρονος Kimmel, διαβάζοντας μια υποτιθέμενη ερώτηση από έναν θαυμαστή.

Τότε η Malala απάντησε: “Εγώ μιλώ μόνο για την ειρήνη” με το κοινό να γελά και να χειροκροτά.

Jimmy Kimmel asks Malala Yousafzai a viewer question: “As the youngest Nobel Prize winner in history, I was wondering, do you think Harry Styles spit on Chris Pine?”

“I only talk about peace.” #Oscars#Oscars95https://t.co/WIrxh3VWwo pic.twitter.com/ZeeOvympBt

— Good Morning America (@GMA) March 13, 2023

Μετά την απάντηση της Yousafzai, ο Kimmel συνέχισε: “Ξέρεις κάτι, γι’ αυτό είσαι εσύ η Malala και κανείς άλλος δεν είναι. Πολύ καλή απάντηση, Malala. Ο νικητής είναι η Malala-land, όλοι”

Η βραδιά πήρε στη συνέχεια άλλη μια αμήχανη τροπή, καθώς ένας παρευρισκόμενος ντυμένος ως “Cocaine Bear” από την ομότιτλη ταινία, σύρθηκε στον διάδρομο και άρχισε να ενοχλεί τη Malala Yousafzai.

Ο Kimmel φώναξε: “Cocaine Bear, άσε ήσυχη τη Malala!”, ενώ η ακτιβίστρια κοιτούσε με ανησυχία.

Λίγες ώρες μετά τις αμήχανες αυτές στιγμές, η Malala Yousafzai έκανε μια σχετική ανάρτηση στο twitter, ανεβάζοντας ένα βίντεο από τη συνομιλία με τον Kimmel, γράφοντας: “Να φέρεστε στους ανθρώπους με ευγένεια”

Treat people with kindness https://t.co/ZvUVHcrTBJ

Malala Yousafzai (@Malala) March 13, 2023

Οι χρήστες των social media κατήγγειλαν τον Kimmel για την ασεβή συμπεριφορά του, με έναν να γράφει χαρακτηριστικά: “Αγαπώ τον Jimmy Kimmel, αλλά η αλληλεπίδρασή του με τη Malala ήταν ένα από τα χειρότερα και πιο οδυνηρά πράγματα που έχω δει στην τηλεόραση εδώ και πολλά χρόνια.”

Ένας άλλος έγραψε: “Παρακολουθώντας τα Oscars από το σπίτι, τρομοκρατήθηκα απόλυτα με την αλληλεπίδραση μεταξύ του Jimmy Kimmel και της Malala. Jimmy, ήσουν απίστευτα ασεβής.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Malala Yousafzai (@malala)

Άλλος θαυμαστής έγραψε: “Ο Jimmy Kimmel είναι μια εθνική ντροπή. Aυτή η γυναίκα αξίζει κάτι καλύτερο“, ενώ κάποιος άλλος έγραψε: “Γιατί ο Jimmy Kimmel και η Cocaine Bear μόλις παρενόχλησαν τη Malala; Ω Θεέ μου, αφήστε την ήσυχη“.

Ένας άλλος έγραψε: “Ελπίζω ο Jimmy Kimmel να πληρώσει που ανάγκασε τη Malala να απαντήσει σε αυτή την ερώτηση. Της αξίζει κάτι καλύτερο από αυτό!“

Keywords
Τυχαία Θέματα