Madonna: Έκανε ερωτικά ξόρκια σε μουσικό παραγωγό που ποθούσε

22:37 6/4/2024 - Πηγή: InStyle

Η Madonna παραήταν ειλικρινής για το ερωτικό της παρελθόν, αφού έφθασε στο σημείο να εξομολογηθεί ότι χρησιμοποίησε ακόμη και μάγια για να… σαγηνεύσει άνδρα με τον οποίο ήταν ερωτευμένη.

Κατά τη συναυλία της στο πλαίσιο της περιοδείας Celebration στην Ατλάντα, η Madonna έκανε τους θαυμαστές της να γελάσουν όταν εξομολογήθηκε ότι ήταν ερωτευμένη με έναν μουσικό παραγωγό κατά τη διάρκεια των ηχογραφήσεων του άλμπουμ της Bedtime Stories του 1994.

Madonna…Nothing Else Matters #Atlanta #CelebrationTour pic.twitter.com/Be1GvncwKf

— Katie Douglas (@kat71805) April 4, 2024

“‘Ήμουν τρελά ερωτευμένη μαζί του και μου φερόταν σαν σκ@τ@’, είπε γελώντας η 65χρονη βασιλισσα της pop στη διάρκεια ενός διαλείμματος ανάμεσα στα τραγούδια, σύμφωνα με βίντεο θαυμαστών που ανέβηκε στο X.

“Απλά λέω, το έκανες, με κυνήγησες, αδελφέ”, συνέχισε η Madonna, χωρίς ακόμη να προσδιορίσει τον “ένοχο”. “Δεν πειράζει, καταλαβαίνω. Ήσουν απλά ένα αγόρι. Αλλά ελπίζω να έχεις μεγαλώσει μέχρι τώρα”.

Στη συνέχεια δήλωσε: “Σε ντροπιάζω δημόσια. Είπα ήδη το όνομά σου; Το όνομά του είναι Dallas Austin”.

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Bedtime Stories, η Madonna ήταν 35 ετών, ενώ ο Austin, ο βραβευμένος με Grammy παραγωγός του The Boy is Mine των Brandy και Monica και του Creep των TLC, ήταν στην τρυφερή ηλικία των 23 ετών.

Madonna spilling hot tea. pic.twitter.com/Fa0VPvHQ7b

Keywords
Τυχαία Θέματα