Madonna: Έχει έρθει κοντά με τον 29χρονο Maluma – Οργιάζουν οι φήμες

16:52 16/5/2023 - Πηγή: InStyle

Μπορεί η Madonna να φέρεται σε σχέση με τον 29χρονο πυγμάχο Josh Popper αλλά υπάρχουν νέες αναφορές ότι έχει έρθει κοντά με τον Maluma.

Η 64χρονη βασίλισσα της pop κάνει εντατικές πρόβες για την πολυαναμενόμενη παγκόσμια περιοδεία της και έχει στο πλευρό της τον 29χρονο Κολομβιανό τραγουδιστή με τον οποίο μοιράζεται μία πολύ “άνετη και γεμάτη αγκαλιές” σχέση, σύμφωνα με πηγές από τα παρασκήνια.

Οι χορευτές, μάλιστα, της Madonnaείναι αυτοί που ξεκίνησαν τα κουτσομπολιά για το είδος της σχέσης της με τον Maluma, με τον οποίο κάποτε έγραψε ένα τραγούδι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MALUMA (@maluma)

Αν και το ζευγάρι είναι φίλοι από τότε που η σταρ συστήθηκε στον νεότερο τραγουδιστή στα MTV Video Music Awards το 2018, οι πηγές ανέφεραν ότι η χημεία τους είναι εκρηκτική στις πρόβες για την περιοδεία. Λέγεται ότι ο Maluma θα εμφανιστεί στο νοτιοαμερικανικό σκέλος της περιοδείας, καθώς εκεί είναι τεράστιο όνομα.

Πηγή μέσα από την περιοδεία ανέφερε: “Ήταν άνετοι και πολύ αγκαλιασμένοι – τόσο πολύ που οι άλλοι αποφάσισαν να τους αφήσουν ήσυχους για να συνεχίσουν με ό,τι συμβαίνει” και πρόσθεσε: “Πέρασαν λίγες μέρες μαζί κατά τη διάρκεια των προβών, όπου άρχισε το φλερτ και στη συνέχεια έκαναν παρέα όλο το Σαββατοκύριακο στη Νέα Υόρκη” με τους δυο τους να “δείχνουν γελοία κοντά και η χημεία τους είναι τρελή.”

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε επίσης ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τον Maluma στις πρόβες. “Του δίνει ένα μεγάλο φιλί μπροστά στους άλλους χορευτές και μετά τον αγκαλιάζει“, πρόσθεσε η πηγή που έχει δει το βίντεο. “Φαίνονται να έχουν μεγάλη οικειότητα.”

Οι δυο τους είχαν πάντα μια φιλία αλλά επιπλέον δεν δίσταζαν να φλερτάρουν. Το βίντεο για το Medellin, το τραγούδι που ερμήνευσαν μαζί για το άλμπουμ της “Madame X”, τους δείχνει να χορεύουν, να έρχονται σε επαφή και να παντρεύονται, ενώ σε μια σκηνή η Μαντόνα γλείφει το μεγάλο δάχτυλο του Μαλουμά.

Keywords
Τυχαία Θέματα