Luis Enrique: Συγκλονίζει η ανάρτηση για την κόρη του -“Σήμερα θα γινόταν 13 ετών, όπου και αν είσαι σε αγαπάμε”

Μία συγκινητική ανάρτηση ανέβασε ο Luis Enrique, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ισπανίας, ο οποίος πριν τρία χρόνια έχασε την 10χρονη κόρη του Xana. Η αγαπημένη του κορούλα είχε γεννηθεί σαν σήμερα, το 2009. Δυστυχώς το 2019 έχασε τη ζωή της μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Ο 52χρονος προπονητής ανέβασε ένα story που κάνει ποδήλατο σε έναν δρόμο, στη Ντόχα του Κατάρ. Με τρυφερά λόγια, της αφιερώνει την σημερινή ημέρα, που εάν ζούσε θα γιόρταζαν οικογενειακά, τα 13 της χρόνια.

Η σημερινή ημέρα συμπίπτει και με την μεγάλη αναμέτρηση της Ισπανίας με την Γερμανία,

στο ντέρμπι του 5ου ομίλου του Μουντιάλ, σε έναν αγώνα ύψιστης βαθμολογικής σημασίας όσον αφορά στο μέλλον των δύο ομάδων στην συνέχεια της διοργάνωσης.

Ο Luis Enrique γράφει συγκεκριμένα: «Σήμερα είναι μια ξεχωριστή ημέρα. Όχι μόνο γιατί παίζουμε με τη Γερμανία, αλλά και γιατί η κόρη μου, Σάνα, θα γινόταν 13 ετών. Αγάπη μου, όπου κι αν είσαι, σε αγαπάμε».

Luis Enrique: “Today is a special day. Not only because we play Germany, but also because my daughter Xana would be turning 13 years old. My love, wherever you are, we love you.” pic.twitter.com/hgAP8ewwDR

— Barça Universal (@BarcaUniversal) November 27, 2022 Luis Enrique: Ο προπονητής της Εθνικής Ισπανίας εντυπωσιάζει με το κορμί του στα 52 του

Keywords
Τυχαία Θέματα