Lizzo: Χορεύτριές της τη μηνύουν για σεξουαλικό εξευτελισμό

22:45 1/8/2023 - Πηγή: InStyle

Τρεις από τις πρώην χορεύτριες της Lizzo μήνυσαν την ερμηνεύτρια του “Good as Hell”, επειδή φέρεται να τις υπέβαλε σε σεξουαλικό εξευτελισμό και πίεση να συμμετάσχουν σε σεξουαλικά σόου.

Οι ενάγουσες, Arianna Davis, Crystal Williams και Noelle Rodriguez ισχυρίζονται στη μήνυση που κατατέθηκε σήμερα Τρίτη και δημοσιεύουν τα διεθνή μέσα, για την απαράδεκτη συμπεριφοράς της Lizzo.

Σύμφωνα με τη μηνυτήρια αναφορά, οι χορεύτριες ισχυρίζονται ότι σε κάποιο ταξίδι τους για live εμφάνιση στο Άμστερνταμ τον Φεβρουάριο του 2023, η Lizzo τις προσκάλεσε σε βραδινή έξοδο στην πόλη – η οποία κατέληξε στη διάσημη περιοχή Red Light.

«… τα πράγματα ξέφευγαν γρήγορα. Η Lizzo άρχισε να προσκαλεί τα μέλη του καστ να αγγίζουν εκ περιτροπής τους γυμνούς performers, δονητές από τους κόλπους των και να τρώνε μπανάνες από τους κόλπους ιερόδουλων», αναφέρει η μήνυση, προσθέτοντας ότι η Lizzo φέρεται να «πίεσε» και να «παρακίνησε» την Davis να αγγίξει ένα από τα γυμνά στήθη των γυναικών που εργάζονταν σε κάποιο από τα κλαμπ. Η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα