Lisa Marie Presley: Το δραματικό τηλεφώνημα στις Πρώτες Βοήθειες

15:54 18/1/2023 - Πηγή: InStyle

Σχεδόν μία εβδομάδα μετά τον θάνατο της Lisa Marie Presley, έρχεται στη δημοσιότητα το ηχητικό απόσπασμα από το δραματικό τηλεφώνημα που έκανε η οικιακή βοηθός της στις Πρώτες Βοήθειες, πριν από την καρδιακή ανακοπή.

Στο ηχητικό της 12ης Ιανουαρίου, που έχει στη διάθεσή της η New York Post, ακούγεται η οικιακή βοηθός να προσπαθεί να κατευθύνει τους διασώστες στο σπίτι στο Καλαμπάσας.

“Ποια είναι η διεύθυνση του έκτακτου περιστατικού σας;” ρωτά ο χειριστής του τηλεφωνικού

κέντρου, ο οποίος προσπαθεί να καταλάβει την απάντηση της γυναίκας. Αφού η οικιακή βοηθός λέει ότι δεν γνωρίζει πού ακριβώς βρίσκεται το σπίτι, ο χειριστής ζητεί ευγενικά να μιλήσει με κάποιον άλλον.

Εικάζεται ότι το τηλέφωνο παίρνει ο πρώην σύζυγος της Lisa Marie, Danny Keough.

“Υπάρχει μια πύλη ασφαλείας στη γειτονιά, αλλά θα τους αφήσουν να περάσουν” σημειώνει ο άντρας που ρωτάει: “Πόσο κοντά είναι; Πόσο μακριά είναι;“

Αν και ο χειριστής λέει ότι δεν έχει ιδέα, εκείνη τη στιγμή ακούγονται οι διασώστες να φθάνουν στο σημείο. Αυτοί φέρεται να έκαναν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση στη Lisa Marie, να της χορήγησαν επινεφρίνη και να επανέφεραν τον σφυγμό τον προτού τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο όπου τέθηκε σε μηχανική υποστήριξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα