Leonardo DiCaprio: Θα υποδυθεί τον Frank Sinatra στη νέα ταινία του Scorsese;

23:32 20/4/2024 - Πηγή: InStyle

Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Martin Scorsese αναβιώνει τη βιογραφική ταινία του Frank Sinatra. Πρωταγωνιστής όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Leonardo DiCaprio.

Σύμφωνα με το Variety, ο Scorsese σχεδιάζει να ξεκινήσει τα γυρίσματα ενός project για τον Sinatra αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ταινίας του για τον Ιησού. Το Variety επίσης ανέφερε ότι ο DiCaprio θα υποδυθεί τον Sinatra. Η Jennifer Lawrence

θα υποδυθεί την Ava Gardner, η οποία ήταν παντρεμένη με τον τραγουδιστή μεταξύ του 1951 και του 1957. Ωστόσο, το Variety αναφέρει ότι ο Scorsese δεν έχει λάβει ακόμα την έγκριση της κόρης του Sinatra, Tina. Η κόρη του, ελέγχει τα δικαιώματα της μουσικής και της εικόνας του πατέρα της.

H προσπάθεια του Scorsese να γυρίσει την ταινία για τη ζωή του Sinatra

Ο Scorsese προσπάθησε ξανά στο παρελθόν να γυρίσει την ταινία για τη ζωή του Sinatra, σε μια παραγωγή που ανακοίνωσαν το 2009. Τότε, υπήρχε έντονα η φήμη ότι ο DiCaprio ήταν η επιλογή του Scorsese για τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο σκηνοθέτης δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης το 2010 ότι σχεδίαζε να αναθέσει τους ρόλους του Sinatra και του φίλου του Rat Pack Dean Martin στους Al Pacino και Robert De Niro αντίστοιχα.

«Θέλουμε να έχουμε τρεις ή τέσσερις διαφορετικούς Sinatras. Νεότερος. Γηραιότερος. Μεσήλικας. Πολύ ηλικιωμένος. Να γίνονται εναλλαγές στο χρόνο – και να γίνονται μέσα από τη μουσική.» δήλωσε ο Scorsese.

Ωστόσο, δημοσιεύματα εκείνης της εποχής ανέφεραν επίσης ότι η Tina Sinatra δεν ήταν ευχαριστημένη με την προσέγγιση του Scorsese. Ειδικά με το σχέδιό του για μια «σκληρή» βιογραφία που θα περιλαμβάνει τις σχέσεις του τραγουδιστή με το οργανωμένο έγκλημα. «Ο Marty θέλει να είναι σκληρή και να παρουσιάσει τον βίαιο, σεξουαλικά φορτισμένο Frank, αλλά η Tina θέλει να δείξει την πιο τρυφερή πλευρά του πατέρα της και να επικεντρωθεί στη μουσική», δήλωσε μια ανώνυμη πηγή.


Keywords
Τυχαία Θέματα