Leonardo DiCaprio: Νέος έρωτας για τον 48χρονο σταρ – Σε πάρτι στο Μιλάνο με την 25χρονη αγαπημένη του

12:16 24/9/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Leonardo DiCaprio έχει νέο έρωτα στη ζωή του, κάτι που επιβεβαιώθηκε από τα αμερικανικά Μέσα.

Ο 48χρονος σταρ, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, είναι σε σχέση με το 25χρονο μοντέλο, Vittoria Ceretti. Μάλιστα, οι δυο τους εθεάθησαν να φεύγουν από το ίδιο πάρτι κατά την Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο.

Ο DiCaprio και η 25χρονη καλλονή απέφυγαν στρατηγικά να φωτογραφηθούν μαζί, βγαίνοντας χωριστά από το πάρτι της Versace. Ο DiCaprio προσπαθούσε να κρατήσει χαμηλό προφίλ κρυμμένος κάτω από το χαρακτηριστικό μαύρο τζόκεϊ καπέλο του, καθώς έμπαινε σ’ ένα SUV.

Leonardo DiCaprio, 48, joins new love interest Vittoria Ceretti, 25, at Milan Fashion Week party https://t.co/MKljxH2BC9 pic.twitter.com/we5Fx4suBk

— Page Six (@PageSix) September 24, 2023

Στο ίδιο πάρτι παρευρέθη και η πρώην σύντροφος του DiCaprio, Gigi Hadid.

Νωρίτερα τα δύο μοντέλα περπάτησαν στην επίδειξη μόδας του οίκου μόδας, αλλά δεν φαίνεται ότι ο σταρ Ωστόσο, πηγή δήλωσε αποκλειστικά στο Page Six ότι ο ηθοποιός βρέθηκε στο Μιλάνο για να στηρίξει τη Ceretti, καθώς τα πράγματα μεταξύ των δύο αναθερμαίνονται.

“Περνούν αρκετό χρόνο μαζί τους τελευταίους μήνες και απολαμβάνουν να γνωρίζονται σε βαθύτερο επίπεδο”, μας είπε επίσης μια πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Keywords
Τυχαία Θέματα