Leni Klum: H κόρη της Heidi επέλεξε για συνοδό στο κόκκινο χαλί τον πατέρα της Seal

15:46 19/1/2023 - Πηγή: InStyle

Τον μπαμπά της Seal επέλεξε η κόρη της Heidi Klum, Leni, για συνοδό της στην πρεμιέρα της ταινίας της Jennifer Lopez “Shotgun Wedding” στο Λος Άντζελες.

Tο ανερχόμενο μοντέλο, 18 ετών και ο βραβευμένος με Grammy καλλιτέχνης, 59 ετών, πόζαραν αγκαλιά στο κόκκινο χαλί επιδεικνύοντας την καλή σχέση μπαμπά-κόρης που διατηρούν παρά το διαζύγιο του Seal με τη Heidi Klum πριν από δέκα χρόνια.

An der Seite von Adoptivvater Seal hat Leni Klum die Premiere von Jennifer Lopez’ neuem Film “Shotgun Wedding” besucht. https://t.co/MIau93d4Lz pic.twitter.com/1A6zw09rC7

— Gala (@gala) January 19, 2023

Ο Seal παντρεύτηκε τη Heidi το 2005 και υιοθέτησε την κόρη της Leni το 2009, όταν αυτή ήταν πέντε ετών. Το ζευγάρι χώρισε το 2012 έπειτα από επτά χρόνια γάμου, αλλά το διαζύγιό τους οριστικοποιήθηκε το 2014.

Αν και ο Seal με τη Heidi Klum τράβηξαν χωριστούς δρόμους το 2014, ο τραγουδιστής διατήρησε στενή σχέση με τη Leni, της οποίας βιολογικός πατέρας είναι ο Flavio Briatore.

Ο Seal και η Leni έχουν παρευρεθεί μαζί σε σειρά από εκδηλώσεις στη διάρκεια των ετών, περιλαμβανομένου και του US Open στη Νέα Υόρκη, το 2022. Μπαμπάς και κόρη έκαναν την πρώτη κοινή τους εμφάνιση στο κόκκινο χαλί το 2021, όπου ο Seal είχε πει στο ET πως “ήταν μία από τις πιο περήφανες στιγμές της ζωής μου.”

Seal & Daughter Leni Klum Were Both Glowing With Happiness as They Shared a Snuggle at the US Open https://t.co/rTW4N8A7TW via @Yahoo

Judas Castro (@nYcFratBro) September 1, 2022

Leni Klum, 17, is a model daughter as she accompanies dad Seal to The Harder They Fall premiere in LA

Leni brought along her boyfriend, 18-year-old hockey player Aris Rachevsky pic.twitter.com/oQYAxAk69p

— Lilian Chan (@bestgug) October 14, 2021

Είχε μιλήσει για τον ιδιαίτερο “δεσμό” τους και για το πώς διαμορφώθηκε όσο η Heidi ήταν έγκυος στη Leni.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leni Olumi Klum (@leniklum)

Ο βιολογικός πατέρας της Leni, ο Flavio Briatore δεν είναι μέρος της ζωής της και επέτρεψε στον Seal να την υιοθετήσει. “Είναι τα πάντα και πάντα έτσι ήταν, από την ημέρα που γνώρισα τη μητέρα της”, είχε πει ο Seal στο ET και είχε προσθέσει: “H Heidi ήταν ήταν δύο εβδομάδων έγκυος με αυτήν την όμορφη κυρία. Είχαμε πάντα αυτόν τον δεσμό.“

Keywords
Τυχαία Θέματα