Lem Lem x H&M: η πιο summertime and the living is easy συνεργασία

09:33 16/4/2021 - Πηγή: InStyle

Κάθε συνεργασία της H&M με ανερχόμενα brands και γνωστούς σχεδιαστές βρίσκεται πάντα at the top of our calendar. Η νέα, απόλυτα καλοκαιρινή συνεργασία είναι με το διάσημο μοντέλο Liya Kebede και το ethical brand, Lem Lem, που η ίδια δημιούργησε το 2007.

Η Liya Kebede ανακοίνωσε την κυκλοφορία της συλλογής με ένα post στο προσωπικό της instagram

λογαριασμό: “ελπίζω αυτό να είναι το ξεκίνημα μιας νέας εποχής για τη μόδα, με περισσότερη βιωσιμότητα, μεγαλύτερη προβολή σε επιχειρήσεις που ανήκουν σε μαύρους ανθρώπους και φυσικά μία πιο πολύχρωμη και αναζωογονητική γκαρνταρόμπα, κάτι που τόσο πολύ χρειάζεται ο κόσμος σήμερα”.

View this post on Instagram

A post shared by liyakebede (@liyakebede)

Στην αναμενόμενη συνεργασία, θα βρούμε όλα όσα χρειαζόμαστε για το καλοκαίρι, όπως μαγιό, κοσμήματα και καφτάνια, με τις αγαπημένες, signature ρίγες της σχεδιάστριας, παραμένοντας πιστή στην sustainable παράδοση της εταιρίας.

Κάθε ρούχο της Lem Lem παράγεται από εξ ολοκλήρου βιώσιμα υλικά και κατασκευάζεται αποκλειστικά στην ιδιαίτερη πατρίδα της την Αιθιοπία, προσφέροντας εργασία και ενισχύοντας τις γυναίκες της περιοχής.

Η συλλογή αναμένεται να κυκλοφορήσει στα καταστήματα στις 16 Απριλίου για την Ευρώπη και στις 22 Απριλίου για την Αμερική.

hm.com

hm.comhm.comhm.com

Keywords
Τυχαία Θέματα
Lem Lem,